2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ياسمين جون ژل رويال واقعي چ رنگيه؟ چه جوري نگهداري ميشه؟

عزیزم رنگ کره گیاهی هست حتما هم باید تو فریزر نگه داری اگه تو عسلمیرییمیتونی تو یخچالم بزاری

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
دوستای گلم حسابی دلم براتون تنگ شده و همش به یادتونم.....  چند روزه مشغلم زیاد شده....  ...

عزیزم ❤❤❤❤

خدا حفظشون کنه 💙💖💙💖قسمت همه منتظرا 💙💖💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
روز تعطیل نمیشه باهاش تماس بگیرم ، ترا خدا برام دعا کنید .من آمپول میزنم

خانومی اشکال نداره فعلا فقط میتونی استراحت کنی و ارامش داشته باشی توکل برخدا

فردا اول وقت زنگ بزن به دکترت و شرح حالتو بگو

وای تو چقد نگرانی عزیزم.منم شکمم گاهی کوچیک میشه گاهی بزرگ میشه تهوعم گاهی میره میاد اینا عادیه چرا ...

ب خدا دست خودم نیست سینه هام خیلی کوچیک شده اون دوتا سقطامم سینه هام کوچیک شد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستای خوبم الهام جان جواب ازمایش رو‌گرفت؟ دیشب گرفتار بودم دیگه نتونستم بیام

سلام خانومی به لطف خدای مهربون و دعای شما دوستای گلم منم مثبت شدم بتام ۲۵۰ شد انشالله بالاتر بره

هنوز التماس دعای زیاد از شما دوستای گلم دارم🙏🙏

سلام خانومی به لطف خدای مهربون و دعای شما دوستای گلم منم مثبت شدم بتام ۲۵۰ شد انشالله بالاتر بره هن ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍انشالله که همیشه دلت شاد باشه 😘😘مراقب خودت و نی نی مون باش

نفسی جون من الان پانزده هفته و دو روزم الان س چار روزه ک سینه هام خیلی کوچک شده خیلییییی نگرانم

عزیزم لطفا ب خودت استرس نده..شاید بنظرت میادیا اصلا ربطی ب بارداریت نداره...اخه براماهم ک بزرگ نشده همون سایزه کلا..خودتو باقبل مقایسه نکن ..بعد هم سقطات اونموقع تو هفته های اول بوده...الان ماشاءالله نی نیت کامل شده و داره بزرگ میشه..اگه واقعا استرس داری خب بنظر من برو ی سونو بده..اینجوری فکرت راحت میشه..واینقد ذهنت درگیر نمیمونه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکت باشه عزیزم 😍😍انشالله که همیشه دلت شاد باشه 😘😘مراقب خودت و نی نی مون باش

مرسی خانومی انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونیو صحیح و سالم بغل بگیری🙏🙏♥️♥️

مرسی منم رفتم و اومدم 🙈 امان از این مخفی کاریها که بدتر استرس به جون آدم میندازه در کل چون بار ششمم ...

من یکشنبه 19 هم انتقال دادم، ان شاء الله این سری برای شما فرق داره یعنی داری مامی میشی😍😍😍😍😍🤗🤗🤗

فکر خوبیه البته اگه بزنه. چون سر یک ساعت باید تزریق بشه ممکنه یه روز باشه یه روز نباشه. خلاصه ما همگ ...

نه گلی بهتره سر یک ساعت خاص زده بشه ولی واجب نیست تا دو ساعت حتی سه ساعت هم میشه جابجا کرد، ولی به تجربه آنا جون منم به همسرم یاد دادم واقعا دذدش کمتر از درمانگاه تازه تا قطره آخر دارو رو هم با دقت می کشه که خیلی مهمه ولی تو تزریقات عجله ایی کار می کنن