2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
سلام دیروز تخمگ کشی کردم از ۸تا ۶تا گرفتن .گفتن یا ۱شنبه انتقال یا یک ماه بعد الان انتقال بدم بهتره ...

به سلامتی عزیزم مگه از نظر اندو بررسی نشدی؟خیلیا با اندو باردار شدن نگران نباش مثبت فکر کن و انرژی مثبت بده حتما نتیجه میگیری

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری میزنی با سنت درد نمیگیره و اذیت شی مال من دا۴ون شده دیگه نمیتونم تحمل کنم😢😢

نه ديگه عادت كردم پدرم واسم ميزنه خيلي آروم ميزنه ولي باز هم گوله ميشه ولي مثل اوايل درد نميكنه. 

اگر درد ميكرد باز هم تحمل ميكردم چون تا خالا زدم نميخام قطع كنم خدايي نكرده يه چيزي بشه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ممنون عزیزم

من الان پانزده هفته و دو روز هستم الان سه چار روزه سینه هام نسبت ب قبل خیلیییی کوچک شده خیلی نگرانم برا شما چطوره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستای خوبم الهام جان جواب ازمایش رو‌گرفت؟ دیشب گرفتار بودم دیگه نتونستم بیام

اره ب لطف خدا مامان شد😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره ب لطف خدا مامان شد😍

نفسی جون من الان پانزده هفته و دو روزم الان س چار روزه ک سینه هام خیلی کوچک شده خیلییییی نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه ديگه عادت كردم پدرم واسم ميزنه خيلي آروم ميزنه ولي باز هم گوله ميشه ولي مثل اوايل درد نميكنه.&nbs ...

خدا پدرتون ر براتون حفظ کنه.....چقد دلم هوای پدرم رکرد...خدا سایه همه پدر و مادرها ربالاسرخونواده هاشون مستدام بداره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من الان پانزده هفته و دو روز هستم الان سه چار روزه سینه هام نسبت ب قبل خیلیییی کوچک شده خیلی نگرانم ...

وای تو چقد نگرانی عزیزم.منم شکمم گاهی کوچیک میشه گاهی بزرگ میشه تهوعم گاهی میره میاد اینا عادیه چرا ب خودت استرس میدی؟استرس برا نی نی اصلا خوب نیس ها.تو ک هر بار میری سونو خدا رو شکر همه چی خوبه دیگه نگران چی ای؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به سلامتی عزیزم....  خداروشکرررررر....  راستی مامان سبحان جون چند مدته هی میخوام ازت تشک ...

سلام آنا جون ، دلمون برات تنگ شده بود اين مدت نبودي ، خواهش ميكنم عزيزم ، ان شا الله كه اگر كمكي ازم بربياد بتونم انجام بدم . 

البته من هم فعلا كه سر كار نميرم بيشتر ميتونم اينجا سر بزنم ولي بعدا هم خدا بهم توان بده و اين دو تا وروجك بگذارن حتما ميام و كاري از دستم بربياد انجام ميدم . 

واای جدی میگی خدا خیرت بده امیدوار شدم حداقل ینفر مثل من پیدا شد آخه همه میگن واای آی یو آی که چیزی ...

من قبل تخمک کشی سونو درآب دکتر میخواست بکنه هرکاری کردن دهانه رحمم باز نشد خیلی حالم بد شد حتی بدتر از ای یو ای بود برام ولی موقع انتقال اصلا نفهمیدم دیدم میگه خانم اروم برید روتخت بغلی فهمیدم انتقال داده خیالتون راحت بابت انتقال استرس نداشته باشید

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم