2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
ان تیم خوب بود عزیزم غربال گری اولمم خوب بود، برا غربال دوم فقط AFP رو نوشته بود که عددش بالا بود که ...

عزيزم به خاطر فشار بالا اين اتفاق نيفتاده برات ؟ شايد اگر فشارت رو كنترل كني اين مشكل هم حل بشه چون هنوز به نظرم ني ني ات خيلي جاي رشد داره . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 من از اول انتقال روزی ۲ ...

عزیز دلم من انتقال‌های قبلی ۲ تا پروژسترون داشتم در یک سرنگ بعلاوه شیاف Utrogestan 200 شبی ۱ عدد

اینبار ۱ آمپول پروژسترون دارم فقط ولی در عوض ۲ تا شیاف Utrogestan 200 دارم یعنی هر ۱۲ ساعت یکی

دکتر گفتن اثر آمپول با شیاف کاملا یکی هستش فقط دردسر آمپول بیشتره

گلم به همسرتون آموزش بدین، خیلی خوب جواب میده، منم همین کارو کردم واقعا بهتر از درمانگاه میزنه، شدید ...

فکر خوبیه البته اگه بزنه. چون سر یک ساعت باید تزریق بشه ممکنه یه روز باشه یه روز نباشه. خلاصه ما همگی به نوعی درگیر شدیم 🤣

سلام مامان هانا خوبی دختر گلمون چطوره ؟چیزی نمونده بیاد بغلت❤

سلام عزيزم ممنونم خوبيم آره واقعا ديگه چيزى نمونده😍😍

الهى اين حال و حس خوب براى تك تكتون به زودى زود عزيزم🙏🏼😘💕

به سلامتی من فکر کردم که ایران انجام دادین برای همین سوال کردم که بعد انتقال برای پرواز مشکلی داشتین ...

ممنونم عزيزم انشالله به زودى زود معجزه خدا رو مى بينى

عزيزم منم بعد از مثبت شدنم بعد از سه ماهگى ايران اومدم و پرواز داشتم از اونجاييكه دكتر بهم اجازه داد و خودم هم مصمم به اومدن بودم و اصلا به هيچ چيزى جز اومدن و خوش بودن در كنار عزيزانم فكر نكردم و چون با تركيش اومدم تعداد لندينگ و تك آفها كم نبود

اصلا خودتو درگير اين چيزا نكن انشالله به زودى زود باردار مى شى و باردارى راحتى در پيش رو دارى و برمى گردى سر خونه و زندگيت🙏🏼💕🌸

بچه ها بعد از انتقال چی غذاها باید خورد رفتم مطب هم از غذاها میگفتن از قبل وبعدش من قبلش که همین غذا ...

عزیزم همون روال عدیو طبق طبعت بخوری کفایت میکنه فقط ادویه جات تند و قاعده آور نخور و سعی کن یبوست نشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگن بیمارستان ابن سینا برای مشکل اندومتریوز خوبه

عزیزم مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا کلینیک آندومتریوزش منظورته بیمارستان نه..... 

بیمارستان ابن سینا ظاهرا متفاوته....

مرکز ناباروری ابن سینا تو شریعتی سر یخچال..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که به خاطر پایین بودن اپکا انتقالشون منفی بوده دکتر براشون چی تجویز کرده ؟اگر ivig ایا بعدش ...

عزیزم اخیرا یکی از دوستان این مشکلو داشت اما فکر کنم روال درمانشو بعدمشخص شدن مشکلش نیومده بگه....

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

عزیزم خدا و شکر، گوارای وجودت به سلامتی بغلش کنی.... 

دوستای گلم حسابی دلم براتون تنگ شده و همش به یادتونم..... 

چند روزه مشغلم زیاد شده.... 

این دو تا وروجکم که خیلی وقتمو پر میکنن.... 

خصوصا پسرم که الان دیگه چهار دست و پا کل خونه رو میچرخه..... 

همش باید حواسم باشه دخملی خورده ریز رو زمین نریزه که پسرک قامبالوم سریع تو دهنش میذاره.... 

من فکر میکردم راحت‌تر میشه ولی از وقتی چهار دست و پا میره سخت‌تر شده.... 

خوب نمیشه دخترم محدود کرد خلاصه چهارچشمی مراقبشونم.... 

انشالله پستهای نگهبانیتون زودی از راه برسه..... 

دوستای گلم یه مدت بود باز شبها سعی می‌کردم بهتون سر بزنماما چون جدیدا در طول روز زیاد خسته میشم شبهام خوابم که میگیره تا این وروجکا صداشون در نیاد بیدار نمیشم.....

دوستون دارم عزیزای دلم.... 

برم چند تا پست بخونم.... 

@تورک_آنا     سلام انا جون خوبی سپیده ام خواهر سمی نمیدونم یادته یا نه طرازی برام از ...

عزیزم رنج آزمایشها یادم نیست.... 

اما خوب ناراحتی نداره که مگه نمیبینی سمی جون و من و خیلیای دیگه جواب گرفتیم شمام میگیرین.... 

حتی میبینی من با اون همه مشکل دومیو طبیعیم باردار شدم.... 

انشالله به زودی خبر خاله شدن سمی جون و مامان شدن خودتو بدی.... 

به سمی جونمون سلام مخصوص برسون..... 

@تورک_آنا     خوردن توت فرنگی برای کسایی که مشکل ایمنی وانعقادی دارن تو ماههای اول ضرر ن ...

والا من که میخوردم.... 

عزیزم سرشار از آنتی اکسیدانه.... 

برا انعقادی فکر کنم خوبه جزء سالسیلات دارا بود فکر کنم.... 

ایمنی با داروها کنترل میشه زور خوردنی‌ها به دارو ها نمیرسه.... 

من میدونم توت فرنگی برای مشکلات انعقادی خوب نی😉

عزیزم اون حجم از توت فرنگی که میخوریم اصلا زورش انقدری نیست که بخواد مشکل ایجاد کنه.... 

یه کیلو یه جا نمیخوریم که بگیم شاید مشکل ایجاد کنه.... 

من که میخوردم.... 

ممنون عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷

عزیزم پست قبلت ریپلای نشد.... 

چی چی برا تیکر زوده؟؟؟؟ 

تازه دیرم بوده.... 

کم کم باید روز انتقال میزدی.... 

من که از وقتی پریود میشدم تیکر میزدم به نیت اینکه آخرین پریودیم بوده....