2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
دوستان کسی هزینه زایمان بیمارستان دی را امسال میدونه؟ هیچ جا اطلاعاتی نیست😕

عزیزم به سلامتی زایمان کنی و شادی مهمون همیشگی خونتون بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کسی هست تا اخر بارداری انوکسا رو دورنافی زده باشه

من عزیزم.... 

سر پسرگ همه رو دور ناف زدم.... 

سر دخترم آخراش بعضا به رونامم میزدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم جواب ازمایشم اومده بچه ها.خودم از قسمت عفونت ادرار سر درنیاوردم ببخشید میذارم اینج ...

تست ادارت که فکر کنم خوبه.... 

تیروئیدم نگران نباش نیاز باشه دکترت دارو میده.... 

خیلی ممنون.نمیدونم کسی با یدونه جواب گرفته تا حالا

چرا که نه.... 

بله با یه دونه هم مامان داشتیم.... 

خدا بخواد با یه دونه دوقلو هم میشه.... 

دوستان سلام به همه مامان جدیدا و مامان قدیمیا تبریک می گم  من هفته 19 بارداری هستم مشکلی که دا ...

عزیزم دو تا از دوستان و آشناهام با فیبروم بارداریشونو گذروندن.... 

به نظرم استراحت رو بیشتر بکن و خودتم نگران نکن.... 

میدونم سخته اما انشالله به سلامتی زایمان کردی فیبرومتم برمیدارن راحت میشی.... 

این دوست منم یه کم بارداری سختی داشت اما به سلامتی دردونشو بغل کرد..... 

راستي دوستان تاريخ سزارين من امروز مشخص شد ٣٠ تير تيكر بارداريم رو تغيير دادم . ان شا الله قسمت همه ...

به سلامتی عزیزم.... 

خداروشکرررررر.... 

راستی مامان سبحان جون چند مدته هی میخوام ازت تشکر کنم مشغول پستها که میشم یادم میره.... 

عزیزم از بابت اینکه بعد تولد دخترت و با بارداری دومت همچنان کنارمون بودی ازت یه دنیا ممنونم.... 

انشالله آقا کوچولو هم مثل خواهر جونش هوای خاله هاشو داره و اجازه میده همچنان کنارمون باشی..... 

يعني چون Ivf اي هستم مقررات خاصي در مورد استراحت مطلقمون هست ؟

نه عزیزم اتفاقا این دو مورد که من گفتم بارداریاشون طبیعیم بوده.... 

اگه نیاز باشه به استراحت فرقی نمیکنه چطور باردار شدی.... 

سلام من از آی وی افی های سال 95 هستم که خدا رو شکر موفق بود و دخترم اردیبهشت 96 بدنیا اومد- الان برا ...

به سلامتی عزیزم.... 

بله از دوستان بودن بارداری دومشونم با میکرو بوده.... 

انشالله شمام به سلامتی دومیو بغل کنین.... 

دوستان میشه بدون درد و خونریزی بتا پایین اومده باشه 

چی شده عزیزم؟ 

مگه پایین اومده؟؟؟ 

هردورو یه جا انجام دادی؟ 

دوستای گلم من 80 صفحه ای عقبم..... 

سعی می‌کنم بیام تیکه تیکه جواب بدم.... 

التماس دعا دارم عزیزم.... 

الانم خواب نمیذاره بنویسم هی گوشیم میفته رو صورتم.... 

ای داد بی داد  خدا شاهدِ دل تو دل هیچ کدوممون نیست  به حق نفس مامانهای گروه این مشکل بشه ...

قربونتون برم دعام کنید بهترین راه رو خدا برام قرار بده توکل به خودش

الحمدالله❤
عزيزم به خاطر فشار بالا اين اتفاق نيفتاده برات ؟ شايد اگر فشارت رو كنترل كني اين مشكل هم حل بشه چون ...

برا فشارم از قبل انتقال دارو میخورم همیشه چکش میکنم نرمال بود نمیدونم بخدا، عزیزم هر اتفاقی افتاد خواهش میکنم موقع زایمانت یادم کن...

الحمدالله❤
سلام آنا جون شوهر دوستم دی اف آی داده عددش 30 بوده .رنج آزمایشگاه نهایتا 30 بوده شما یه رژیم واسه ...

خنک کردن ب ی ض ه ها.گرما دی اف آی رو میبره بالا

مصرف مکمل

تغذیه ی مناسب طبع

پوشیدن لباس زیرگشاد(شلوار لی ممنوع❌)

مصرف انتی اکسیدان ها مثل میوه و سبزی

ترک کردن سیگار و قلیون

همه ی اینا موثرن.آنا جون هم بیاد جوابتون رو میده