2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکستری جون ببخشید ناراحتت کردم واقعا تو شرایط سختی گیر کردم شوهرم میگه نمیشه برا شنبه رفت تهران بخو ...

ای داد بی داد 

خدا شاهدِ دل تو دل هیچ کدوممون نیست 

به حق نفس مامانهای گروه این مشکل بشه آب روی آتیش انگار نه انگار که چیزی گفتن و چیزی بوده پسر دسته گلت رو داماد کنی عزیزم😘🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام آنا جون

شوهر دوستم دی اف آی داده عددش 30 بوده .رنج آزمایشگاه نهایتا 30 بوده

شما یه رژیم واسه پایین اومدن دی اف آی داشتید .میشه برام بذارید که به دوستم بدم

ممنون میشم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
مامانا یه سوال، من امروز روز چهارم انتقالمه و تا اینجا استراحتم نسبی بوده فقط برای تزریق بیرون میرم ...

البته الان یه کم دیر شده جواب شما رو میدم ولی برای آینده می نویسم، گلم هییییییییییچ اشکالی نداره، من سر کار هم رفتم، مامان تارا هم همین طور ولی خدا رو شکر امروز مثبت شد، مامان منم فردا مهمونی داره میرم کمکش ولی مراقبم و چیز سنگین بلند نمی کنم یواشکی استراحت می کنم، چون مامان منم خبر نداره، امروز هم الکی بهش گفتم کمرم درد می کنه، خدا منو ببخشه

۱۵تا تا آزمایش که میدن بعدش رو نمیدونم چون من مثبت نشدم هنوز که ببینم به کسایی که مشکل ندارن هم باز ...

خب آخه وقتي آزمايش نگرفتن چطور ميفهمن 

زياديش باعث سقط نميشه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم مامان سبحان مهربون😍 خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه. برام دعا کن این خوشحالیم ادامه دار باشه و ...

ببین گلم کم یا مناسب بودنش فقط موقع سونو تقریبا تشخیص داده میشه پس استرس الکی به خودت نده، ما ها که کوه صبریم، می دونم خیلی سخته، یه مدت دیگه هم صبر کن و توکل کن به خدا، نه بتای زیاد نشونه موندن جنین هست نه بتای کم نشونه نموندش خدای نکرده، اینا همش عدد و رقمه، فعلا خدا رو شکر کن مثبتی و انرژی مثبت برای خودت و نی نی جذب کن

برای روز 11 بتای 26 و خورده ای چطوره؟

خدایا من سرمو بکوبم به دیوار، معلومه خوبه مبارکت باشه گلم ان شاالله گل پسری رو بغلش کنی 9 ماه دیگه💖💖💖💖معمولا بتای پسر کم و دیر تر بالا میره، البته همیشگی نیست ولی اغلب این جوره

عزیزم شما ایران ای وی اف کردی یا اونجا؟ چون من خودم ۳ بار اونجا انجام دادم که نتیجه نگرفتم ۳ بار هم ...

گلم به همسرتون آموزش بدین، خیلی خوب جواب میده، منم همین کارو کردم واقعا بهتر از درمانگاه میزنه، شدیدا راحته

@خاکستری     خراب چی میشه پست های سریع هم داریم الان... فعلا که ایرانی رو بزار ببین خ ...

عزیزدلم نمیدونم چرا ولی میگن با پست نمیشه.باید با هواپیما بفرستن...حالا شوهرم شماره ی یه پیک رو پیدا کرده گفته یه کلمن میخرم توشو یخ میذارم و شیاف و میبرم فرودگاه تحویل میدم بیارن...یکم هزینه رو بالا میگه ولی بازم بهتر از اینه که بخوام شیراز هر جعبشو ۴۰۰ بخرم!تهران قیمت شیافو بهتر میده.فقط مشکل مسیر و این چیزا داریم.چون من فعلا ۴ تا بسته رو حتما نیاز دارم تا بعد که ببینیم چی میشه...درمورد شیاف ایرانی هم عزیزم من خودمو‌ میشناسم انقد اگه لکه ببینم خودخوری و رسوابازی درمیارم که بهتره از قبل رعایت کنم همه چیو😂 حالا شیراز ۵ تا دونه😒 پیدا کردن برامون قراره اونو بفرستن تا ۵ روز دیگه هم از تهران میفرستن ان شاالله...اره خدا بگم چیکارشون نکنه که ما از همه نظر مظلوم واقع شدیم تو این جزیره😐😑دمای هوا رو هم نگم برات...اینروزا ابپز میشیم قشنگ ...تا ۶۰ درجه اینا میره بالا😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم