2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
❤❤ خانما سونو قلب تنها واژیناله یا بعدیاش هم واژیناله؟؟ 🙄🙄🙄  سونو بعد از قلب چند هفته باید ...

سونو ساك اصولا واژينال. سونو قلب شكمي. 

فكر كنم بعديش هفته ١٢ باشه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دلت راضی نشد بگو خودم برات میخرم میفرستم مامان کوچولو

عزیزمین بخدا.شرمنده ی همتونم.فعلا سپردم به شوهرم گفتم اگه کسیو گیر نیاوردی بگو دوستای نی نی سایتیم هستن😁❤😘 فداتون بشم.ان شاالله جشن ننه شدنتو بگیرم همین روزا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤❤ خانما سونو قلب تنها واژیناله یا بعدیاش هم واژیناله؟؟ 🙄🙄🙄  سونو بعد از قلب چند هفته باید ...

سونوی قلب اگه هفته های ۸ اینا باشه شکمی انجام میدن...بعدیش غربالگری اول یا همون ان تی هست که از هفته ی ۱۱ تا ۱۳ شکمی انجام میدن گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان گرم بودن و داغ بودن بدن از علائم باردازي يا عوارض پروژسترون؟ 

منم اتیشم حالا همیشه یخ بودم 

الان فقط انشگستای پام سرد 

زیر کمرم که از خواب بیدار میشم انگار اتیش روشنه 

خارش پوست هم دارم   یعنی پاهام از خاروندن خون میاد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سونوی قلب اگه هفته های ۸ اینا باشه شکمی انجام میدن...بعدیش غربالگری اول یا همون ان تی هست که از هفته ...

از این سونو  واژینال راحت بشیم زود تر 

خیلی بدِ 🤪

الهام جاااان مبارکت باشه خدا رو هزار مرتبه شکر چه عالی که تعداد مثبتی ها مون همینطور داره بالا میره& ...

ممنونتم خانومی

انشالله به زودی قسمت شما بشه عزیزم🙏🙏

آناجان انشالله همیشه سلامت باشن و خدا عزیزانشو حفظ کنه که این جمع دوستانه و مفیدو درست کرده

منم اتیشم حالا همیشه یخ بودم  الان فقط انشگستای پام سرد  زیر کمرم که از خواب بیدار میشم ...

منم دقيقا آتيشم زيرم خيس خيس😁

من بدنمو چرب ميكنم ديگه خارش نميگيرم. آب بدنت كم كه خشك ميشه خارش ميگيره آب زياد بخور . هنوز هم استراحتي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
از این سونو  واژینال راحت بشیم زود تر  خیلی بدِ 🤪

اخی عزیزم.منم متنفرم ازش😂 من حتی برای ساک هم گفتم شکمی انجام بدن...خیلی میترسیدم لک و خونریزی ببینم

البته من شنیدم توی خارج هم اکثر سونوهای اول بارداری رو واژینال انجام میدن.ولی خب دوسش نداریممممممممم

اما به عشق نی نی مجبوریم😁

سلام بچه ها یه سوال حیاتی دارم میشه هر کی میدونه جوا بده؟🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 من از اول انتقال روزی ۲ ...

خیلی از دکترا شیاف و هشت ساعتی میکنن و امپول حذف میکنن،شیاف به نظرم بهتره،چون چند تا سایت دیدم میگن جذبش بیشتزه

منم دقيقا آتيشم زيرم خيس خيس😁 من بدنمو چرب ميكنم ديگه خارش نميگيرم. آب بدنت كم كه خشك ميشه خارش مي ...

اره چون بدنم  پوست پوست هم شده خشکه فکر کنم 

میخارونم شکمم شوهرم میگه این پوستا چیه 😂

اره من همه اش دراز کشیدم خیلی ترسو هستم و ضعیف 

انقدر دلم برا بیرون لک زده یه ماه تو خونه ام 🙄