2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

وااای خدایا باورم نمیشه هر روز هر دفعه که میام تو تاپیک کلی مامان جدید داریم ماشالله هزار ماشالله تاپیکمون چشم نخوره حسابی داره می ترکونه 😁😄

الهام جون و سها جون تبریک میگم انشالله نفری یه جفت دوقلوی ناز یه دخمل و یه پسمل گوگولی توی دلتون لونه کرده الهی که این دوران بارداری رو بسلامتی بگذرونید 🙇

ما منتظرارم خیلییییی ویژه دعا کنید این انتظارمون تموم بشه و مامان بشیم الهی که خدا واس نی نی هاتون حفظتون کنه😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جون دلم تبریک‌میگم بهت مامان خانمی.انا جونم چه لذتی ببره بیاد یکی یکی پیامارو بخونه😍😍کلی مثبت د ...

مرسی خانومی انشالله قسمت همه منتظرا  

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی جونیو به سلامت بغل بگیری

اره نتونستم تحمل کنم پرسیدم گفت ازمایشگاه رنج خاصی نداره هر چی بالاتر بهتر گفتش ان شاالله برای هر دو ...

مبارکه مامان عجول انشالله بتات بالا میره و صدای قلبشو میشنوی و .... و انشالله زایمان راحتی داشته باشی♥️♥️

ممنونم مامان سبحان مهربون😍 خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه. برام دعا کن این خوشحالیم ادامه دار باشه و ...

عزيزم الان بيخود خودت رو نگران نكن و به خودت استرس نده ، شايد هم بيشتر بشه ، براي من توي بارداري قبلي كه من هم مثل شما زود آزمايش دادم روز ١٠ فكر كن كه من چه قدر عجول بودم چون بيبي چكم مثبت شد شبش بدون اينكه به هيچ كس بگم فرداش رفتم آز دادم كه روز ١٠ عددش شد ١٢ كه مشكوك بود بعد كه ديگه يه كم خيالم راحت شد آزمايش ندادم تا روز ١٤ كه شد ٢١٧ و روز ١٦ كه روز آزمايش اصليم بود شده بود ١٠٠٠ و خورده اي پس اوايل ممكن هم هست روند رشد بتا اون طور كه ما فكر ميكنيم نباشه ان شا الله براي شما هم زياد ميشه بتاتون .

الهام عزیزم دیدی گفتم به علایم نیست واییییییییی خدایا صدهزار مرتبه شکرت🌺🌺خیلی برات خوشحالم عزیز دل ...

مرسی  خانومی انشالله با هم بقیه مراحل و طی میکنیم و نی نی هامونو با هم در آغوش میگیریم♥️♥️♥️

بتام ۲۵۰ بود انشالله خدا بقیه مراحلم کمکم کنه

وااای خدایا باورم نمیشه هر روز هر دفعه که میام تو تاپیک کلی مامان جدید داریم ماشالله هزار ماشالله تا ...

مرسی خانومی

اون لحظه برای همتون دعا کردم چون خودم انتظار طولانی داشتم و سه بار منفیو تجربه کردم

انشالله به زودی دلت شاد بشه عزیزم♥️♥️

@خاکستری    

عزیزم من تهرانم فک کنم داروخانه ی نزدیک خونه مون داشته باشه اون سالها که من آی یو آی می کردم از همین داروخانه می گرفتم اما چون شبانه روزی نیس فردا تعطیلن شنبه برم برات بپرسم ؟ اگه داشته باشن و بخوای می تونم برات برم بپرسم ببینم با یخ می تونم بفرستم اگه بشه خودم برات می فرستم عزیزم 

خانومی بتام ۲۵۰ فکر کنم یکیه بتام خیلی بالا نیس ولی امیدوارم رشد کنه و خوشحالیم پایدار باشه همچنان ...

خیلیم خوبه بتات عزیزم

انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عه مرسی . من تهرانم از اینجا گرفتی؟ یا برات فرستادن؟! چند خریدی از اصل بودنش مطمئنی؟

عزیز دلم .منم تهرانم .یکی از دوستانم که اونم ای وی اف کرده بود تو دماوند اشنا داره برام سفارش داد آوردن.

راستش من سری قبل نخوردم اینبار دوستم خیلی اصرار کرد وتعریف ژل رویال و کرد منم گفتم همه کار که کردم اینم روش تا ببینیم خواست خدا چیه 

گلم این ۲۵ گرمه .گرمی ۱۰ هزار ،این ظرف کوچیک شد ۲۵۰ هزار