2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي عزيز دلم خدا رو هزاران بار شكر از باران رحمت خدا ، مباركت باشه و گواراي وجودت .

حدارو شکر هم ماه رمضان پربرکتی بود هم خرداد پربرکت. تا مامان شدن اخرین منتظر تاپیک دست از دعا برنمیداریم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بیمارستان شریعتی ام خانومی گروهی کار میکنن اون روز انتقالمو دکتر سروی انجام داد

میدونستم ک شریعتی میری اخه منم اونجا میرم. واسه این پرسیدم😗😗

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خاکستری جان بگو با یخ بفرسته یا خودت رفتی بگو یخ بده ک ۷ تومنه هزینه یخ 

اینکارو میکنه داروخونه؟مرسی خانمی😍❤

اخه خودم نمیتونم برم.ولی اگه با یخ بفرسته عالیه‌.هرچقد هزینش شه مهم نیس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی  خانومی انشالله با هم بقیه مراحل و طی میکنیم و نی نی هامونو با هم در آغوش میگیریم♥️♥️♥️ ب ...

عالیه عزیزم مبارکت باشه و به سلامتی و شادی🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی عزیزم همچنین واسه خودتون 

مامان جدیدمون تبریک میگم گلم.ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری.اینروزا حساابی تو گروهمون جشن و شادیه خداروشکر

پاشم اسفند دود کنم چش نخوریم😂

بقیه منتظرا ان شاالله تیکرای خوشگل تک تکتونو ببینم❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ما اینجا دور همیم که هم تو شادیای هم شریک شیم هم تو غصه های هم.. منم خیلی تعریف حنطوش زاده رو ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شاالله با دعای شماها خدا بهترین رو برام رقم بزنه...

الحمدالله❤
@خاکستری     عزیزم من تهرانم فک کنم داروخانه ی نزدیک خونه مون داشته باشه اون سالها که من ...

الهی دورتون بگردم که انقد ماهین.اشکم دراومد بخدا.مرسی مهربونم.حالا یه داروخونه گفتن بهمون توی شیراز.چون شیراز یکی هست که میتونیم بگیم بفرسته برامون.درواقع فرستادنش اسونتره.ولی هنوز شوهرم خبر نداده ببینم داشتن یا نه

اگه نداشتن اول از داروخونه تهران میپرسم ببینم خودشون قبول میکنن با یخ بفرستن...درنهایت اگه به در بسته خوردم بهت زحمت میدم عزیزدلم

شرمنده ی تک تکتونم بخدا❤ بخاطر این دل مهربونتون دعا میکنم هرچه زودتر خدا با یه معجزه ی خوشگل سوپرایزتون کنه و دلتون شاد شه❤

وای نگین من الان پیامتو دیدم.چقد به هم ریختم.الهی بمیرم برای دلت چی‌کشیدی تو عزیزدلم کاش با چندتا ...

خاکستری جون ببخشید ناراحتت کردم واقعا تو شرایط سختی گیر کردم شوهرم میگه نمیشه برا شنبه رفت تهران بخوام برم باید با هواپیما برم که میگه تو دو قدم تو خونه تنها راه بری غش میکنی چه برسه تهران،

بخدا منشی دکتر دیروز جلو همه اومد بیرون گفت دکتر جواب سونو جدید و اکوت رو دیده نظرش این بوده که سقط و... بعدم برو همون یزد که ivf کردی بگو یه فکری برات بکنن!! من برا بار چندم میخواستم غش کنم😔 یعنی خدا هدایتشون کنه که حتی حاضر نیستن بشینن درست با آدم حرف بزنن اینطوری دل آدمو خالی نکنن،

مجبورم تا شنبه صبر کنم بازم برم یا پیش خودش اگه اجازه بدن باهاش صحبت کنم یا برم جای دیگه توکل به خدا...

ممنونم عزیزم از لطف و مهربونیت، به دختر نازت بگو واسه پسر خاله ش دعا کنه...

الحمدالله❤
عزيزم الان بيخود خودت رو نگران نكن و به خودت استرس نده ، شايد هم بيشتر بشه ، براي من توي بارداري قبل ...

مرسی مامان سبحان کلی با پیام دلگرم شدم.😘😘😘 فکر می کردم فقط بتا در بهترین حالت دوبرابر میشه. انشاءالله به دعای شما دوستان و لطف خدا مال منم مثه شما بشه. بعد از این همه استرس و‌انتظار حداقل یه نفس راحت بکشم❤️

الهی دورتون بگردم که انقد ماهین.اشکم دراومد بخدا.مرسی مهربونم.حالا یه داروخونه گفتن بهمون توی شیراز. ...

قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده این حرفا چیه زحمت کدومه پس دوست به چه دردی می خوره بخدا من حرفایی که اینجا به شماها میگم به خواهر خودم نگفتم تاحالا شاید باورتون نشه اما الان شماها از خواهر بهم نزدیکترین که بزرگترین راز زندگیمو که هیچکس ازش خبر نداره شماها باجزئیات باخبرین😄

بخدا من تعارف نمی کنم هرلحظه که لازم دونستی بهم خبر بده خیلی هم خوشحال میشم که کاری از دستم بربیاد ❤

واي نگين جون صفحه ها زياد شده بود همش دنبال پستت بودم خانمي ، خدا ميدونه كه ديشب به يادت بودم و گفتم ...

قربونت برم عزیزم ممنون که به یادم بودی مهربون،

عزیزم ظاهرا تهران اومدنم کنسله دیگه توکل به خدا ببینم تا هفته آینده چی میشه خیلی ممنونم که دعام میکنید الهی دل همه تون همیشه شاد باشه

الحمدالله❤