2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
دوستای گلم تارا جان و الهام عزیز و مصی جان خدا رو هزاران بار شکر که لطف خدا شامل حالتون شده و هزاران ...

ممنونم عزیزم😘 انشاءالله لطف خدا شامل حال همه دوستان منتظر شه به زودی🙏❤️

خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

خدارو شکر  و تبریک عزیزم.. انتقالت با کدوم دکتر بخش بود؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز از دادی؟ بالاتر از رنج مشکوک ازمایشگاه هست درسته؟ پس ایشالا به سلامتی بارداری. 😍 من خودمم بت ...

اره نتونستم تحمل کنم پرسیدم گفت ازمایشگاه رنج خاصی نداره هر چی بالاتر بهتر گفتش ان شاالله برای هر دومون بالاتر بره شما کی تکرار میکنین من احتمالا یکشنبه برم که بشه همون روزی که دکترم برام نوشته

خواهرای گلم و دوستای عزیزم با اشک روی صورت و دستای لرزون دارم تایپ میکنم  لطف خدا شامل حالم شد ...

عزیزم.مبارکت💕 خداروشکر..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فکرایه بد نکن🍳🍳🍳🍳

آخ آخ ببخشییییید

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

ای جون دلم تبریک‌میگم بهت مامان خانمی.انا جونم چه لذتی ببره بیاد یکی یکی پیامارو بخونه😍😍کلی مثبت داشتیم به لطف خدا

ان شالله اونایی که منفی شدن یا منتظر انتقالن یا انتقال دادن این روزا همشون بیان خبر مامان شدنشونو بدن به زودی❤❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاله ارمغان انشالله بزودي قسمت شما بشه اين 1137 واسه روز 15 انتقال زياد نيست؟ يعني ممكنه دوقلو باشه ...

تارا جون بتات یکم بالاست اما از نوع خوبش انشالله بارداری راحتی پیش رو داشته باشی😍😍

برای روز 11 بتای 26 و خورده ای چطوره؟

عالیه عزیزم مال کیه🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان از آنا جون چخبر؟پستهای آخر خبری ازشون نیست!

عزیزم‌فکرکنم چند روزه وقت‌نمیکنن زیاد سر بزنن و صفحات نخوندشون زیاده.من یه لحظه دیدم چراغ اکانتشون سبز شد..اما شاید توهم زدم

ان شاالله دلیل غیبتشون فقط و فقط سرگرمی و وقت گذرونی با‌ وروجکاشون باشه😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم