2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
من هر دفعه میخریدم ۷۸ تومن.بسته های ۱۵ تایی. اخرین بارم همین ماه پیش خریدم. اتفاقا داروخونه نزدیک خ ...

ممنونم مهربووونم❤❤❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستم من دوهفته پیش از داروخونه نثارحسینی گرفتم دونه ای 5100بود.پرسیدم که میدونم.من 100تاشو 400 و خر ...

مرسی عزیزدلم

چشم قراره شوهرم زنگ بزنه❤😘 ممنونم از همتون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي مسي جون دنبال پست شما بودم ، خوب زود آزمايش دادي عزيزم ، خيلي خيلي تبريك ميگم ، مبارك باشه و گوا ...

ممنونم مامان سبحان مهربون😍

خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه. برام دعا کن این خوشحالیم ادامه دار باشه و بتونم نی نی رو سالم بغل بگیرم❤️ دوستان دیگه هم مثه شما گفتن زود از دادم ولی یه سوالی پیش اومده از ظهر برام. حتی اگه تا شنبه که روز از خودمه صبر می کردم عددش حدودا ۷۰-۸۰‌میشه یعنی بازم کم نیست؟

عزيزم داروخانه بيمارستان بهمن داره فقط شمارشو ندارم اگه نزديكي يه سر بزن يا داروخانه بغل بيمارستان د ...

مرسی مهربونم.متاسفانه تهران نیستم..خیلی دورم.اینا هم میخوام زنگ بزنم خواهش کنم برام پست کنن.چون اینجا که هستم اصلا نیست.ایرانیش هست که ظاهرا به درد نمیخوره

گلم رویان فقط با نسخه میده ولی یه شماره ایی هست باید سرچ کنم میگه هر دارویی رو کدوم داروخانه داره، پ ...

مرسی عزیزدلم..از همتون ممنونم واقعا

سلام عزيزم نه ايران نيستم اميدوارم اين بار معجزه خدارو با تمام وجود حس كنى خوشحال مى شم بتونم برات م ...

عزیزم شما ایران ای وی اف کردی یا اونجا؟ چون من خودم ۳ بار اونجا انجام دادم که نتیجه نگرفتم ۳ بار هم ایران انجام دادم می خوام بدونم بعد انتقال اگر خدا خواست و مثبت شدم میتونم برگردم یا نه و سوال دیگه مشکل ترریق آمپولهاست که اونجا هیچ مطب و مرکزی تزریق انجام نمیدن مگر دستور خودشون باشه. شما چی کار می کنین؟ اگه فضولی نباشه کدوم کشورین؟ 🙈

قربونت برم از دعای شماااا ان شالله..میگم شما چه علایمی دارید ؟ سینه هات درد میکنه ؟

من علایم خاصی نداشتم عزیزم به جز روز ۴و ۵ کمی زیر دل و داخل واژنم تیر می کشید. سینه هام هم درد نمی کنه کمی بزرگتر شده که اونم مال اثر داروهای هورومونیه فکر کنم

خوب کلا میخوام بدونم آی وی افی ها تا کی شیاف باید استفاده کنن؟ الان به این دکتر جدیدم بگم میگه مشکلی ...

خب عزیزم درواقع اگه مشکلی نباشه و لکه بینی نداشته باشی و کلا خطری نی نیتو تهدید نکنه مثل هماتوم اینا،فکرکنم شیاف کم کم قطع بشه...چون من با دوستام که فریز انتقال دادیم همه از هفته های ۱۳ اینا کم و قطعش کردن...فقط من و یکی از بچه ها که دوقلو داشت و یه قلش سقط شد شیاف داریم هنوز...وگرنه اگه مشکلی نباشه قطع میکنن معمولا.من دکترم گفت تا سونوی بعدی اگه هماتومت از بین رفته باشه قطعش میکنیم چون جفت پایین نیازی به شیاف نداره.الان بیشتر بخاطر هماتوم استفاده میکنم...تو هم ببین نظر دکترت در کل چیه عزیزم..

برای روز 11 بتای 26 و خورده ای چطوره؟

امروز از دادی؟

بالاتر از رنج مشکوک ازمایشگاه هست درسته؟ پس ایشالا به سلامتی بارداری. 😍 من خودمم بتام کمه. ایشالا اگه ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی و تقریبا دوبرابر شده باشه یعنی همه چی خوبه😊