2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
عزیزم اصلا نگران نباش❤ منکه اصلا سابقه تیروئید نداشتم.هروقت آز میدادم نرمال بود.  انتقال اولم ...

ممنونم از حرفات عزیزدلم.چشم همینجوری ادامه میدم تا پیش دکتر غدد یا داخلی برم ببینم چی میگن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبه میرم عشقم. دعا کن همه چی خوب باشه. فعلا دوسه روزه که تهوع نابودم کردم. من کلا از اون ادمای دائم ...

حالت تهوع ت لوت نده!!!!😂😂😂😂😂😂بنظرم بهترین کار دادن شماره مادرشوووهرتون هست....😂😂😂😂😂بدین منم یه مشتلوقی گیرم بیادلااقل😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستای عزیز من از دیروز تا حالا دستمال که می‌گذارم ترشحات قهوه ای کم رنگ و آبکی دارم به نظرتون خطر داره ؟چند روز قبل هم پی یه اعصاب خردی شدید یه لک صورتی کم رو لباس زیرم دیدم .الان روز 36 انتقال هستم.

سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

واي نگين جون صفحه ها زياد شده بود همش دنبال پستت بودم خانمي ، خدا ميدونه كه ديشب به يادت بودم و گفتم چرا هيچ خبري ازت نيست ، عزيز دلم ميدونم داري چي ميكشي ولي حتما بيا تهران و يك سونوي معتبر برو ، ان شا الله كه خدا خودش كمك كنه و حرف دكترها اشتباه باشه و به سلامت ني ني ات رو در آغوش بگيري ، ان شا الله به دعاي بچه هاي اين تاپيك ني ني ات هيچ مشكلي نداره .

خوب کلا میخوام بدونم آی وی افی ها تا کی شیاف باید استفاده کنن؟ الان به این دکتر جدیدم بگم میگه مشکلی ...

والا من این مدل دیدم، یا اونهایی که آمپول دارن روزانه تا هفته 12 هست بعد تبدیل به پرلوتون میشه، کلا آی وی افی ها به پروژسترون بیشتری نیاز دارن حتما بهش گوشزد کن، آخه دکتر زنان که تو لاین ناباروری نبوده خیلی شاید متوجه نباشه، من باشم اصرار می کنم و بعد هفته 12 پرلوتون ازش می خوام چون هیچ ضرری نداره

والا من این مدل دیدم، یا اونهایی که آمپول دارن روزانه تا هفته 12 هست بعد تبدیل به پرلوتون میشه، کلا ...

دکتری که زیر نظرش بودم واسه ivf تا بعد از سونو nt هم که رفتم پرلوتون نداد فقط گفت شیافو ادامه بده.پرلوتون آمپوله؟ وقتی شرایطت اوکی باشه چرا پرلوتون بزنی؟ من دیدم اینجا کسایی که لکه بینی داشتن واسه رفعش بهشون داده .شما تا کی پرلوتون زدی؟

دوستان تهرانی،میشه کمکم کنید؟داروخونه ای که مطمئن هستید شیاف سیکلوژست داره میشه شمارشو بهم بدین؟ مم ...

عزيزم داروخانه بيمارستان بهمن داره فقط شمارشو ندارم اگه نزديكي يه سر بزن يا داروخانه بغل بيمارستان دي داروخانه دكتر فتحي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ممنون که گذاشتی تنوستی هر ماه بزار  تا انجام بدیم  انشاالله نینیت سالم باشه💓

ممنونم عزیزم حتما میزارم ماه چندین شما بزارم براتون؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
این کمربندو از کجاها میتونیم تهیه کنیم؟

والا من مشهد بودم شانسی تو م۴ازه دیدم خریدم اما تو اینترنت بزنین کمربند شتر میاره🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم