2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
من دفعه چهارممه و انشالله اخرین بار 😊 والا بهم تو اخرین سونو گفتن بلاست میکنیم بعد منو روز انتقال ...

بسلامتی عزیزم انشالله که مامان شدن همتونو امروز جشن می گیریم الهیییی آمین

الان دیدم گفتی برای انتقال هم بیهوش شدی چقدددد خوب من انقد دوس دارم بیهوش بشم ولی دکترم بیهوش نمی کنه خیلی می ترسم 😥😶

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

مبارک باشه انشاالله به سلامتی بغلشون کنی.راستی شما اولین باره انتقال میدی؟مشکلتون چی بود؟

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتا واسه جنین ۴ روزه و آزت روز ۱۲ بوده عالیه 

جدی می گی؟ خدا از دهنت بشنوه. ته دلم یه نگرانی ریزی دارم‌که سعی می کنم بهش اهمیت ندم. ولی شماها اینجوری میگین دلم قرص تر میشه❤️

والا من برای سری سوم انتقال هیسترو و خراش داشتم هیستروم مشکلی نداشت ولی گفتن دهانه رحمت تنگه انتقالا ...

وااای دقیقاااا منم دهانه ی رحمم تنگه موقع ی آی یو آی پدرم در اومد انگار قشنگ مجبور شدن یه تیکه گوشت ازم قیچی کنن خیلی بد بود خیلی خیلییییی حالاام استرس انتقال گرفتتم نمی دونم چیکارکنم خدا کنه با دکترم حرف بزنم بیهوشم کنه قبول کنه😢

تارا جووون مبارک باشه دوستم  حسابی مراقب خودت و جوجه ها باش🌷🌷🌷

ارمغان جان

آن شاالله روزی یه  شما،این خبرهای خوش بحق صاحب رمضان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
 جدی می گی؟ خدا از دهنت بشنوه. ته دلم یه نگرانی ریزی دارم‌که سعی می کنم بهش اهمیت ندم. ولی شماه ...

تا دوز دیگه نگرانی رو کنترل کن و آز دوم بده خیالت کاملا راحت میشه بنظر من بتا نرماله 

بسلامتی عزیزم انشالله که مامان شدن همتونو امروز جشن می گیریم الهیییی آمین الان دیدم گفتی برای انتقا ...

انشالله با دعای شما مهربونا منم مثبت شم

نگران نباش انتقال سخت نیس منم سریهای قبل بیهوش نبودم اصلا سخت نیس انشالله به زودی دلت شاد میشه

حالا من این دفعه خیلی نگران بودم به پرستارا میگفتم من بیهوشم تروخدا بعد از انتقال منو اروم جابجا کنید برا نی نی هام اتفاقی نیفته پرستاره میگفت نگران نباش ما کارمونو بلدیم😊

مبارک باشه انشاالله به سلامتی بغلشون کنی.راستی شما اولین باره انتقال میدی؟مشکلتون چی بود؟

بله عزيزم من بار اول بود كه انتقال ميدادم

ذخيره تخمدان 2.4

LH و FSH حدود 4

خودم مشكلي نداشتم جز سن بالا 45 سالمه و 1.5 ساله ازدواج كرديم نگران بودم دست دست كنيم زمان از دست بره البته اسپرمها ضعيفند و موفولوژي حدود 2% 

خراش داشتم روز 21 سيكل قبل بدون بيهوشي آزمايشهاي ايمني انعقاديم داده بودم البته به لطف اطلاع رساني آنا جون و ساي دوستان و ويزيت دكتر زرناني شده بودم كه خدا حفظش كنه دكتر باسواد ودلسوزيه

مركز گاندي و دكترم فرزانه چوبساز كه تا ابد مديونشم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

تارا جون

تبریک می گم،می دونستم مثبتی،آمار دکتر چوبساز خیلی خوبه تو جواب +

می شه بگی این سری کار اضافه ای داشتی که قبلا نداشتی؟

جدی می گی؟ خدا از دهنت بشنوه. ته دلم یه نگرانی ریزی دارم‌که سعی می کنم بهش اهمیت ندم. ولی شماه ...

خانومی من سری قبل انتقالم یه خانومی بود روز ۱۷ انتقال بتاش ۸۶ شد و بعد رشد کرد و خدا رو شکر اون موقع هفته ۱۷ بود و همه چیزش عالی بود

بله عزيزم من بار اول بود كه انتقال ميدادم ذخيره تخمدان 2.4 LH و FSH حدود 4 خودم مشكلي نداشتم جز س ...

خلاصه که خیلی تبریک میگم انشاءالله بارداری خوب و بی دردسری داشته باشی

😍😍خدایا شکرت
وااای دقیقاااا منم دهانه ی رحمم تنگه موقع ی آی یو آی پدرم در اومد انگار قشنگ مجبور شدن یه تیکه گوشت ...

انشالله که به اون مراحل نمیرسی و طبیعی باردار میشی  انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تارا جون تبریک می گم،می دونستم مثبتی،آمار دکتر چوبساز خیلی خوبه تو جواب + می شه بگی این سری کار اض ...

عزيزم توضيح دادم پست قبليم انتقال اولمه

من نميدونم آمار مثبت ايشون بالاست يا پايين ولي با اطمينان بهتون ميگم كه دكتر پولكي نيست اولين و آخرين هدفش درمان بيمارشه و چنان دل به دل بيمار ميده تو دوره درمان كه حس ميكني مادرت كنارته خدا عمرش بده بچه هاشو براش نگهداره

باورم نميشه الانم تو اداره ام اشكام سرازيره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم