2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
عزيزم من دوماه قبل انتقال اووبوست ميخوردم سونيو آخر 16 تا فولي 18 تا 20 ميليمتر داشتم كه نفهميدم چي ...

تاااارااااا جون مبااااااركهههههه😭اشك شوقه،، تو حال خوبت تورو خددددااااا منو دعا كن تورو خداااا

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر همه دارن یکی یکی مامان میشن الهی که مبارکتون باشه تارا جون و مصی جون الهی که بسلامتی این دورانو بگذرونین التماس دعای خیلی زیاد برای منتظرا😉

الین جون متاسفم عزیزم خدا به دلت آرامش بده انشالله طبیعی باردار میشی خیلی زود زود زود آمین🙇

الهام جون شماهم انشالله خوش خبر میای فقط زود بیا که دل تو دلمون نیس 😁😍

منم عین خودت درگیر امتحانات دانشگاهم. منم یه دونه جنین برام مونده.یعنی ممکنه موقعی که میخوان از فریز ...

ياسمين جون ژل رويال واقعي چ رنگيه؟ چه جوري نگهداري ميشه؟

...
🤣اره عزیزم دیروز رفتم سونو خداروشکر قلبشون تشکیل شده بود سنشونم باز ۵روز بالاتر گف دکتره هرجا یه چی ...

خدا رو شکر عزیزم نگران نکن خودت رو راحت و ریلکس این روزهای شیرین رو سپری کن که بیان انشالله... از خستگی نا نداری حرف بزنی 

انرژیت رو نگه دار از ما گفتن 😉😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خواهرای مهربونم من ساعت ۲ میرم آزمایش برام دعا کنید

الهی که با خبرهای خوش بیای عزیزم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

خداروهزار مرتبه شکر.مثل اینکه تارا جون و الین عزیز مثبت شدن

تبریک میگم بهتون عزیزای من.بقیه رو خبر ندارم

ان شاالله الهام جان هم با خبر خوش میاد

فکرکنم یکی دیگه هم داشتیما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه من گرفتم ۲۰تاش و ۱۰۰تومان از تهران 🌷🌷تازه بدون دفترچه عزیزم اینجا فراوون

چقد خووووب.شیراز که خیلی کمیاب شده ظاهرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من دانشجوهام امتحان دارن😉 پیر شدم خواهر بله اگر ضعیف باشه ممکن سیاه بشه توکل به خودش کاری از دست ...

ای جاااان استاد.سخت نگیرید به دانشجوها خخخخخ.قربونتون.والا من از پسر خاله ام که زنبور داره خریدم پارسال گرمی ده تومن بود .سی گرم خریدم و تموم مدت تو یخچال نگهداری کردم.الان کندوها رو آوردن الیگودرز.خرید از جایی که دور باشه از خونه سخته چون تا به دستت برسه نباید گرما بهش بخوره.منم چون خوزستانی هستم و ازدواج کردم اصفهان .مامانم تو کلمن یخ برام آوردش تا اصفهان.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ياسمين جون ژل رويال واقعي چ رنگيه؟ چه جوري نگهداري ميشه؟

عزیزم تقریبا کرم رنگه. اصل و تازه اش رو فقط تو فصل بهار بهتره بخری.گرما هم نباید بهش بخوره.خیلی هم تلخه .تو یخچال باید نگهداری بشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنون عزیزم از دلداریت فقط کاش این روزا بگذره همش میگم کاش بیهوش بشم دیگه هیچی نفهمم بعد اینهمه بدبخ ...

ان شاءالله خیلی زود این روزای سخت و تلخ تبدیل به آسونی و شادی بشه عزیزم ان شاءالله موفق بشی بیای تهران بهت بگن دکترای اونجا چرند گفتن پسرت مشکلی نداره🙏🙏🙏

خدا جونم شکرت...