2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
سلام به همه مامان قدیمیا و مامان جدیدیا و تبریک به همه مامان هایی که امروز مثبت شدن. امیدوارم که همگ ...

عزیزم مبارکت باشه از نشانه های بارداریه منم همینجوری بودم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربون محبتت عزیزم کاش تهران بودم اینجاها رو میرفتم، من تهران و زیاد نمیشناسم اون موقع ها که میرفتم ا ...

عزیزم هر راهنمایی خواستی بگو اگه خواستی بیای اطلاع بده قبلش🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي خوبم به هر سه مامان خوشگل خيلي تبريك ميگم انشاالله نينياتونو صحيح و سالم بغل بگيريد واسه منم ...

فقط بادکش و تو۱هفته پریودی انجام نمیدن🌷قبل و بعدش ۱۴ بار ۱روز در میون انجام بده

عزیزم اگه تونستی و اومدی تهران خبر بده خودمو بهت می رسونم باهات میام هرجا خواستی. به خدا از ته ...

وای قربون مهربونیت عزیزم همینکه گفتی بی نهایت لطف کردی بخدا شرمنده

الحمدالله❤
دوست جان من یه فریز دارم اگه خدا بخواد و از فریز در بیاد... اخه تخمکم ژنتیکی ضعیفِ والا تصمیم جدید ...

منم عین خودت درگیر امتحانات دانشگاهم. منم یه دونه جنین برام مونده.یعنی ممکنه موقعی که میخوان از فریز دربیارن از بین بره؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

الهااااااااااام مردم دیگه بیاااااااااااااااااا😅🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

الهااااااااااام مردم دیگه بیاااااااااااااااااا😅🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

ان شاالله الهام هم با خبر خوب میاد

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم مبارکت باشه از نشانه های بارداریه منم همینجوری بودم🌷🌷🌷

وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه ولی دقیقا از روز انتقال کمردرد دارم. ایشالله که خیره دیگه اصلا دنبال علایم تو خودم نیستم بسکه با آزمایش منفی روبرو شدم

سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

ای جووونم قربونش برم😍😍خدا رو شکر تارا جون مبارکت باشه عزیزم دوران خوشی رو سپری کنی

خدا جونم شکرت...
منم عین خودت درگیر امتحانات دانشگاهم. منم یه دونه جنین برام مونده.یعنی ممکنه موقعی که میخوان از فریز ...

من دانشجوهام امتحان دارن😉 پیر شدم خواهر

بله اگر ضعیف باشه ممکن سیاه بشه

توکل به خودش کاری از دست من و شما بر نمیاد عزیزم

پس شما رویال اصل خوردی؟

از کجا گیر اوردی که مطمئن بوده چون شرایط نگهداری داره

چند خریدی ، میشه بقیه هم بخرن یا شخصی بوده؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

البته من انتقال قبلیم روز دهم بیبی زدم مثبت کمرنگ شد. بعد رفتم آزمایش دادم بتام ۹/۳ شد و گفت مشکوکه به بارداری ولی روز ۱۲ باز بتام شد ۲/۱. این یعنی چی؟ یعنی بتا افت کرده یا اصلا هیچی نبوده؟ خدا کمک کنه به همگیمون

ای جووونم قربونش برم😍😍خدا رو شکر تارا جون مبارکت باشه عزیزم دوران خوشی رو سپری کنی

انشالله ما قربون دوردونه های مامان زی زی بشیم 👍🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه عزيزم اينجا اينجور كلاسها از طرف بيمارستان اينا نيست مگر اينكه خودم مى خواستم ثبت نام كنم جا ...

عزیزم شما ایران نیستی؟ چون منم ایران نیستم شرایطمون یه کمی مشابه هستش با این تفاوت که شما نزدیک زایمانتونه و من تازه انتقال دادم ازتون چند تا سوال داشتم