2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دارم میخورم،چند روز خوردید شما؟؟؟ذخیرتون چنده؟؟؟

من ذخیره ام۰/۳ بود.تا روز قبل پانکچر خوردم.چون فوق العاده گرمه دیگه بعد پانکچر نخوردم...البته دوسین هم میخوردم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
الهی شکرررررت تارا جونم مامان شد تبریک میگم عزیزم🌹😘 خاله جون یا بهتره بگم خاله جونی ها خوش اومدی ...

عشقي تو

انشالله انتقال بعدي دوقلو دار بشي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم توضيح دادم پست قبليم انتقال اولمه من نميدونم آمار مثبت ايشون بالاست يا پايين ولي با اطمينان ب ...

الان برای رئیس ب ی ش ع و ر ت دعا کن آدم بشه😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ژل رويال واسه انتقال خوبه هزيزم يا تعداد تخمك

هم کیفیت هم تعداد تخمک..چون گرمی هستش محیط رحم رو هم آماده انتقال میکنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم خوب + هست دیگه.....  لاله جونم بتاش 51 بود و الان هزار ماشالله گل پسرش شاه دومادی شده بر ...

سلام آناي مهربون

من ٢١ آز بتا دادم و بتام ٢٤٥ بود امروز تكرار كردم ٥٩٨.٢٠بود

به نظرتون رشدش خوبه 

فكر ميكردم بايد بيشتر باشه

الهام و تارا و مسي جان ماماناي خوش خبر امروز لطفا راهنماييم كنيد 

عزيزم من دوماه قبل انتقال اووبوست ميخوردم سونيو آخر 16 تا فولي 18 تا 20 ميليمتر داشتم كه نفهميدم چي شد 7 تا تخمك ازشون دراومد چون خونريزي كردم سر تخمك كشي و گفتن تخمدان چپت خيلي متورم بوده نميدونم تخمكاي سمت چپو كلا نكشيدن يا يك تعدادي پوچ بوده ولي خدارو شكر هر 7 تا تخمك جنين شد.

اوبوست- زينك پلاس و Q10 پلاس اقلا دوماه قبل از تخمك كشي البته من زينك و كيوتن رو سالهاست كه سايل شش ماه ميخورم و از همه اينا مهمتر پياده روي كن اقلا روزي نيم تا يك ساعت بطور مداوم پياده روي داشته باش من حدودا 10 ساله كه پياده روي جز برنامه هر روزمه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها شیاف سیکلوژست چه معضلی شده!!!

ظاهرا اصلا گیر نمیاد و قیمتش سه چهار برابر شده!!!

یکی دوماه قبل شوهرم گرفت بسته ای ۷۰ الان هر بسته ش ۴۰۰ تومن!!

همه جا همینطوره؟تازه من به بدبختی پیدا کردم...همه جا گفتن بیشتر از ۵ تا دونه نمیدیم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاله هاي مهربون  با دعاي خير شما من اومدم تو دل مامانم بتا 1137 ديدين گفتم حتما 7 داره ...

خداروشکر عزیزم 

تبریک میگم انشاءلله نی نی یا نی نی های نازت صحیح و سالم بیان بغلت 

با این حس خوبت برای منتظرا دعا کن 💗💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
الان برای رئیس ب ی ش ع و ر ت دعا کن آدم بشه😉

سمپا جونم شما الان آماده میشی برا انتقال بعدی؟چه کارا میکنی؟من و شما سرمون بی کلاه موند خخخخ

عزیزم منم عین خودتم.ژل رویال فوق العاده اس تجربه دارم که میگم ها...تو سونوها دکتر گفت بدنت به داروها ...

میشه بگید چطور وچه وقتهایی میخوردید؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
انشالله که به اون مراحل نمیرسی و طبیعی باردار میشی  انشالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏

واااای قربونت برم مرسی برای دعای قشنگت انشالله خدا از زبونت بشنوه الهی که خدا نی نی تو دلیتو برات حفظ کنه الهیییی آمییین😍