2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دوستان ببخشید شما تا هفته ی چند از شیاف پروژستورن استفاده کردین؟ من الان هفته ی ۱۶ هستم تا کی باید ا ...

عزیزم بسته به شرایطت و نظر دکتره... من تا ۲۳ هفته داشتم. خیلی هام کمتر بودن حذف شده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم رفتم آزمايش دادم ساعت ده جواب ميده التماس دعا از همه تون

منتظر خبرای خوبتونیم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اما این ازمایشگاه رنجش و اعدادش فرق داره یه جوریه خودم نفهمیدم ساعت۱۱ببرم نشون بدم ببینم چیه😁

عزیزم به احتمال زیاد رنج ها رو برای هر سه ماه بارداری جدا جدا زده❤

عه پس لوو خارجی خوبه.بعد دزش با ایرانی یکیه؟ اخه من ایرانی از همین جلد قرمزا دز ۰/۱ میخوردم روزی نص ...

دوزهای مختلف داره، حتما بگو همین 0.1 رو می خوایی، قیمتش 34 هست بسته 100 تایی، بلیستر قرصا هم آبی رنگه

امروز شده ۱۲ روز. بتام ۴۰. بچه ها امیدی هست به نظرتون؟ ولی با همین عدد هم انگار دنیا رو‌ بهم دادن.&n ...

عزیز دلم،مامان جون شدی🍃 مبارکت باشه❤

خودتو بزار تو اون دسته ای که بتا دیر بالا رفته،، اما بلاخره بالا رفته و تو رو مامان کرده🐣🍃

ان شاءالله شنبه تکرار میکنی و بیشترتر شده😘🐥🐤

ممنون که امروزمونو با این خبر خوبت ساختی🍃🐣😍🐰

بچه ها واس من امروز دکتر گفت تیروئیدت ۳ونیم 🤦‍♀️ قرصمو بیشتر کرد گفت هر ماه باید ازمایش بدی  چ ...

گلم مصرف قند و شکر رو خیلی کم کن در حد صفر، کلم و سویا و محصولاتش مثل شیر سویا هم باعث تشدید کم کاری تیروئید میشه، یه چیز دیگه هم بود که هر وقت یادم بیاد میگم

انشاالله امروز ۴ تا مامان خوشگل اضافه میشن به مامانهای گروه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزم تو که آزمایش داری؟

سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

نگین جون عزیزم اول ک سعی کن ارامشتو حفظ کنی و به هم نریزی بدتر ب نی نی استرس وارد میشه...عزیزم ب حرف ی دکتر ک نمیشه اکتفا کرد...من اطلاعاتی در مورد این موضوع ندارم ولی حتما با چندین دکتر مشورت کن...الان تو این سن بارداری تو نمیدونم ولی من تو تاپیکاخوندم تو هفته های اخر مثلا گفتن سایز دور شکم خیلی کمتر از سر هست و باهم.نمیخونه ولی بعد نی نی صحیح و سالم بوده..غصه نخور عزیزم بسپار ب همون خدایی ک نی نی رو بهت داده..بگو خدایا خودت مواظبش باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من رفتم از دادم جوابشم گرفتم نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت😭😭😭😭😭😭 حداقل یه روزنه امیدی ...

عزیزم خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برات😍نگران عددش نباش مهم روند رشدش هست دو روز دیگه تکرارش کن..انشاءالله بالارفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم،مامان جون شدی🍃 مبارکت باشه❤ خودتو بزار تو اون دسته ای که بتا دیر بالا رفته،، اما بلاخره ب ...

مرسی مامان مرجان جون😘😘😘 ان شاءالله صحیح و سالم نی نی تو بغل بگیری❤️ بهش بگو برای نی نی منم دعا کنه. ایشالا شنبه دست پرتر بیام😍

من به خاطر  یبوست تو همه غذاهام شوهرم میریزه به جای رب  نمیدونستم 🙁

عزیزم منظور اینه روزی نیم‌کیلو گوجه بخوری.. ن اینه مثلا تو امروز با پنیر میخوری پس فردا یکی دوتا تو غذا میریزی❤