2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

خانومی منم تخصص ندارم ولی بنظرم بازم دکتر دیگه ای هم برو، عجولانه تصمیم نگیر 

انشالله که چیزی نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم آرامشتو حفظ كن خدا بزرگه  نميدونم واقعا بايد چگار كني اين آخر هفته و اداهاي دكترا ولي حت ...

یزد زنگ زدم یه دکتر معرفی کردن تو شهرمون که دیروز رفتم بازم امروز زنگ زدم میگن میتونی بیای یزد پیش متخصص ژنتیک، عصر شنبه زنگ بزن نوبت بگیر برا هر وقت که نوبت داد!

خیلی ممنون عزیزم پس زنگ بزنم بیمارستان ببینم چی میگن

الحمدالله❤
خانومی منم تخصص ندارم ولی بنظرم بازم دکتر دیگه ای هم برو، عجولانه تصمیم نگیر  انشالله که چیزی ...

مرسی عزیزم دارم هر کاری به ذهنم میرسه میکنم ولی بخدا من نمیتونم هیچ تصمیمی بگیرم هر چیزی بشه میفته گردن خودم بخوام سقط کنم میگن خودت خواستی اگه هم نکنم خدایی نکرده چیزی بشه بازم میگن خودت خواستی، توروخدا دعام کنید...

الحمدالله❤
عزیزم هیسترو همون خراش هست ؟

نه هیستروسکوپی از راه واژنه که دوربین میفرستن بالا و رحمو بررسی میکنن که ببینن مشکلی نداشته باشه

اگه قبل انتقال باشی برات در همون حین خراش هم میدن تا شانس لانه گزینی جنین بره بالا

مرسی عزیزم دارم هر کاری به ذهنم میرسه میکنم ولی بخدا من نمیتونم هیچ تصمیمی بگیرم هر چیزی بشه میفته گ ...

انشالله که چیزی نیس خانومی 

ارامشتو تا شنبه حفظ کن 

بازم شنبه برو دکتر

خدایا کمکمون کن🙏🙏🙏🙏

بخدا این چند روز تو جهنم بودم شوهرم میگه تو قبل از هرچیزی خودتو میکشی دلم برا شوهرم و مامانمم میسوزه ...

انشالله ک خدادلتوشادکنه ودکتربگه چیزمهمی نیست،غصه مادروشوهرتم نخورنگین جان اوناالان نگران توهستن،ب هرحال الان نی نی تودلته تووظیفه داری بهش آرامش بدی،درسته دلت غصه  داره شرایطت سخته اماباگریه وغذانخوردن نی نی اذیت میشه،فعلاسعی کن آرامشتوحفظ کنی،خیرپیش روت باشه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چقد زیاده😑دکتر من که گفت فقط دو روز توی هفته جای نصفی یکی کامل بخور...بقیه روزا همون نصف! البته دک ...

عزیزم اصلا نگران نباش❤

منکه اصلا سابقه تیروئید نداشتم.هروقت آز میدادم نرمال بود.

انتقال اولم خیلی تیروئیدم حاد نبود .. مثلا چند دهم بالاتر از رنج، اما مث تو گفتن برا بارداری قرص بخوری بهتره.که فقط ده روز خوردم.

قبل انتقال دومم خودم آز دادم که تیروئیدم  عددش ۷دهم بود...خیلیم عالی.

گذشت تا همین چندوقت پیش که متوجه شدم چک نشده و رفتم چک کردم.۸ بود.. سریع رفتم دکتر غدد .از پیش خودم سروز نصف لوو خوردم بعدم ک دکتر رفتم گفت خارجی روزی یکی جز جمعه ها. 

اینم بگم دکتر غدد همون اول گفت ب ازمایشت شک دارم.اخه هفت دهم یدفعه ده برابر شه. بهم گفت فقط همون نیلو برو آز .. چون قبلیارو اونجا بودی و متدش بهتره.

من ی هفته قرص خوردم رفتم آز شده بود ۳و نیم.

ک دکتر میگفت حتما ۸ نبوده ک با یه هفته انقد کم شده نهایت پنج و شیش بوده‌.

و دقیقا هم گفت سی نیم برای سماهه دوم خوبه اما چون میخوایم نگهش داریم و بالا نره.حالا هرروز قرص بخور جز پنج شنبه جمعه..

یجورایی دز قرصامون مثل همه.. سرجمع کنی اون نصفه ها و دوروز کامل رو، انگار توام دوروز نمیخوری مث من..🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
انشالله ک خدادلتوشادکنه ودکتربگه چیزمهمی نیست،غصه مادروشوهرتم نخورنگین جان اوناالان نگران توهستن،ب ه ...

توکل به خدا خودش کمک کنه... خیلی ممنونم ازتون الهی خدا هیچکسو اینطوری امتحان نکنه

الحمدالله❤
آزي جون چرا پشيمون شدي از سزارين ؟ من اصلا مخالف اونهايي كه ميگن زايمان طبيعي خوب هست نيستم ولي من خ ...

دقیقا من هم نظر شمارو دارم.👌

مثلا من خودم دیدم.. دختر خالم طبیعی اورد وای که چه زجری کشید... برشش زیاد بود بخیه هاش عفونت کرد نمیتونست بشینه.. بجاش خواهرم خیلی راحت طبیعی اورد بدون برش.

سزارینم همینطور.خواهرشوهرم انگار نه انگار شکمش باز شده باشه،بجاش دختر داییم بد بود...

هردو روش زایمان خوبی ها و بدی های خودشو داره. و روی بدن هر کسی یجور جواب میده‌.

من از همون اول از طبیعی میترسیدم.ولی گفتم خب حالا اگه بتونم انجام میدم. بعدا ک متوجه شدم رحمم تک شاخه و دکتر گفت امکان داره لگن خوب باز نشه برات سزارین بهتره.. پس نمیتوتم ریسک کنم.

ان شاءالله همه مادرها جوجه هاشونو سلامت بزارن زمین.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مامان آرامش فقط بخاطر تو رفتم يك آزمايشگاه ديگه كه تا ساعت 2.5 جواب ميده  رفتم مسعود ديدم 400 ...

اولین مامان امروز ان شاءالله که خوش خبری❤🍃🍀