2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابته یکروز اختلاف نگرانم.اره رفتم دوقلو دارم.الان شش هفته و دوروزم طبق سونو و پریود یکیه.اما طبق ...

نازگل😐😐😐 برای یروز نگرانی😡😡😡 حیف که دوتا جوجه داری وگرنه ماهتابه لازم بودی🙈🙈

من از همون اول سونو و پریود و انتقال باهم فرق داشت.خخخخخ... یروزم نه چندروز...

از خود دکتر سونو پرسیدم گفتم تو سماهه اول تا یک هفته اختلاف کاملا طبیعیه‌. بمرور که سن بارداریم زیاد شد میزون شدن.... بعدم اصلا دیگه حساب کتاب نمیکردم. اون جوجه ها دارن رشد میکنن چیکارشون داری..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی عززززیم خیلی نگران بودم زنگ زدم ابن سینا میگه شما پریود شدی میتونی وارد سیکل بشی     ...

اره دیگه پریود شدی روز دوم برات امپولارا شروع میکنن انشاءالله روز 16یا17برات انتقال میدن پس پیش به سوی مامان شدن😍😍.نگران نباش تاچندروز دیگه کامل خونریزی ولکه بینی قطع میشه منم پد میزاشتم گرمی بخور تارحمت گرم بشه 

😍😍خدایا شکرت
عزيزم من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم هفتخ چندي؟  اگه بلدي آنا جون رو صدا بزن بياد حتما ميتونه ...

۱۸ هفته هستم شاید یکم بیشتر، قبلنا چون ابن سینا میرفتم زنگ زدم بهشون خواهش کردم راهنماییم کنن اونام میگن برو پیش حنطوش زاده، آخه من الان چطوری نوبت بگیرم چطوری برم تهران،

فقط شماره یه دکتری از دکترای قدیمی شهرمون رو داشتم که همیشه سر هر چیزی منو ناامید میکرد بهش زنگ زدم میگه اگه تو فامیلتون مشکلی ندارین شاید چیز مهمی نباشه بازم نظر همون دکتر خودت مهمه خودشون باید تصمیم بگیرن نه تو، کلا تنها حرف بدی که بهم نزدن همین بوده،

آنا جون پستا رو به ترتیب میخونه صداشون کنم هم فایده نداره کاش خودش بیاد ببینه

الحمدالله❤
سلام بچه ها خوبین؟ من دارم میمیرم بقرآن میدونم منو باید ببرن تیمارستان😭 چند روزه نه خواب داشتم نه ...

ای بابا،این استرساتمومی ندارن،ولی نگین جان یه خانمی بوداسمش روشانیلوبودفک کنم ب ایشونم گفته بودن مشکل داره نی نیت بایدسقط کنی اماخداروشکربچش سالم دنیااومد،عزیزم کدوم شهری؟؟ازبچه های تاپیک بپرس ببین دکترخیلی خوب توشهرتون کیه یه مشورت بگیرازش تواین هفته،انشالله ک خدابادلت راه بیادوچیزی نباشه،حتمامامانهایی هستن ک مشکل مثل شماداشتن امیدوارم این پیاموک خوندن بیانودلتونواررم کنن،انشالله نی نی صحیح وسالم باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
۱۸ هفته هستم شاید یکم بیشتر، قبلنا چون ابن سینا میرفتم زنگ زدم بهشون خواهش کردم راهنماییم کنن اونام ...

توشخصیش پیام بذارنگین جون بالاخره شب میخونه جوابتومیده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی عززززیم خیلی نگران بودم زنگ زدم ابن سینا میگه شما پریود شدی میتونی وارد سیکل بشی     ...

نه به من گفتن فردای عمل میتونی دوش بگیری چون خونریزی داشتم خودم سه روز بعدش رفتم حموم.دار وهم انتی بیوتیک ومسکن داشتم

😍😍خدایا شکرت
۱۸ هفته هستم شاید یکم بیشتر، قبلنا چون ابن سینا میرفتم زنگ زدم بهشون خواهش کردم راهنماییم کنن اونام ...

عزيزم آرامشتو حفظ كن خدا بزرگه 

نميدونم واقعا بايد چگار كني اين آخر هفته و اداهاي دكترا ولي حتما يك راهي پيدا ميشه زنگ بزن همونجا كه ivf كردي آدرس و شماره چند تا دكترو بگير كه طرف مشورتشون هستند بهرحال مساله مهميه و بايد درست تصميم بگيريد

ظاهرا حنطوش زاده شنبه ها صبح بيمارستان امام خمينيه همين الان زنگ بزن بپرس اگه هست شنبه اول وقت برو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نوشته مصرف زیادش خدای نکرده باعث میشه جنین ناقص الخلقه بشه، البته زیادش خودم با این که انتقال دادم ا ...

من به خاطر  یبوست تو همه غذاهام شوهرم میریزه به جای رب 

نمیدونستم 🙁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ای بابا،این استرساتمومی ندارن،ولی نگین جان یه خانمی بوداسمش روشانیلوبودفک کنم ب ایشونم گفته بودن مشک ...

بخدا این چند روز تو جهنم بودم شوهرم میگه تو قبل از هرچیزی خودتو میکشی دلم برا شوهرم و مامانمم میسوزه احساس شرمندگی میکنم کم تو این مدت زحمتمو کشیدن حالام بخاطر من باید غصه بخورن😭،

دستت درد نکنه عزیزم ببینم میتونم این کاربرو پیدا کنم،

من کرمانم تو شهرمون هر کی مشکلی داشته باشه آخر سر میره پیش همین دکتری که من از اول پیشش میرفتم هر کیو میدونستم خیلی خوبه یا رفتم یا زنگ زدم فقط یکیشون مونده اگه شنبه بهم نوبت بدن برم پیشش، دعام کنید...

الحمدالله❤