2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
علمیش اینه که باید فالواپ بشه اما تونت هر چی گشتم یکی مث خودم پیدا کنم نکردم

یا خدا که هیچ مشکلی نداشته باشی ، هر کدوم از بچه ها به ذره کم و زیاد میشن من انگار برا خودم پیش اومده ، خدا رو قسم میدم به حال خرابه خودم به هممون کمک کنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه منم به نظرم بتای خودم پایینه ، بیست و پنج روز بعد از انتقال 4900 بود که در قیاس با عددای دوستای دیگه به نظرم خیلی پایینه ضمن اینکه من تو شرایط روحی فوق العاده بدی هستم و....داستانش مفصله واسه همین حالم یه طور بدیه

آخه منم به نظرم بتای خودم پایینه ، بیست و پنج روز بعد از انتقال 4900 بود که در قیاس با عددای دوستای ...

شما رفتی سونو؟

انتقالت کی بود؟

من از اول بتام پایین بود اما روند افزایشش نرماله

بتا عددش مهم نیس

روند افزایشیش مهمه

من الان ۶ هفته هستم اما تو سونو دکتر گفت ۴ هفته دیده می شه اختلاف دو هفته تو اول بارداری خیلی نا ا ...

نه مال یکی روزسوم شروع میکنه به لانه گزینی مال بعضیا روز ۱۲ اینا طبیعیه نگران نباش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه مال یکی روزسوم شروع میکنه به لانه گزینی مال بعضیا روز ۱۲ اینا طبیعیه نگران نباش🌷🌷🌷

منم امیدم فقط به همینه چون بتام روز ۱۳ انتقال ۱۹۵ بود

یعنی پایین بود

اما رشد بتام خوبه

به نظرم یه متخصص غدد دیگه پیدا کنی بهتره، البته زنان هم تا حدودی آشنا هستم ولی خودم اگه تو شرایط شما ...

مرسی عزیزممم...حالا یه چیز بگم بخندین،اینجا که ما هستیم متخصص غدد نیست فعلا😂😂😂😂😂 یعنی همچین امکاناتی داریما

فعلا هم شرایط رفتن به جای دیگه رو ندارم بخاطر اینکه دکترم گفته تو ماشین نشین زیاد...

دکترای داخلی هستن ولی نمیدونم واقعا میتونن درمورد تیروئید راهنماییم کنن یا نه...فعلا همینجور که دکتر زنان گفته میخورم و پیش یه دکتر داخلی هم میرم ببینم نظرش چیه.مرسی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان. من آز سل فری دادم و ۲ هفته دیگه جوابش آماده میشه. خواهش میکنم برام دعا کنید مشکلی نباشه به دعاتون احتیاج دارم. ممنونم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.