2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه طبیعی حامله شدبعدرف پیشش برای سونوتحت درمان بودن،من الان مهرافزامیرم

آها راضی هستی از مهرافزا ما که اوایل ازدواج رفتیم الان پشیمونم چرا رفتم اونجا مشکلمونو تشخیص ندادن البته واسه خیلیام خوب کار کردن ولی ما دلخوشی ازشون نداریم اشتباهم این بود رفتم اونجا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی ممنون لطف کردی عزیزم شما اطلاع دارید رحم جایگزین تورونددرمانیشون هست یانه اگه میدونید لطفا جواب ...

خواهش میکنم عزیزم

نه متاسفانه اطلاعی ندارم.منظورت همون رحم اجاره ایه دیگه؟ فک میکنم هردکتری انجام میده

چقدخوب،خداروشکر،چ داروهایی خوردبهارجون؟دکترارولوژش کیه؟

دکتر اورلوژش خیلی خوبه که مشکل واریکوسل شوهرم پس از اینهمه مدت فقط اونا تونستن تشخیص بدن آزمایشگاهشون حرف نداره ماشاالله بگم

و تو همون بیمارستان پارس تو گروه دکتر صدری هست چندماه پروکسید من خورد چندماهم داره اورتومول فرتیل پلاس میخوره اینا ویتامینای خوبیه

واز همه مهمتر اینه که دکترش به مریض اهمیت میده تنها میری تو اتاق به حرفات گوش میدن پول الکی نمی گیرن

آها راضی هستی از مهرافزا ما که اوایل ازدواج رفتیم الان پشیمونم چرا رفتم اونجا مشکلمونو تشخیص ندادن ا ...

والامن شیرین اصغرنیارفتم،بعدم ظهیری،بعدم رزاقی تهران،دیگه الان رفتم مهرافزا،پناه برخدا،فعلاکاری روشروع نکردین اسپرم شوهرم مورفولوژیش صفربودبادارورسید۱،دی افشم۲۶بودشد۲۵،دکترارولوژش توکلنیاست توهمون مهر،خوشم نیومدازش گف بایدجنین اهدایی بگیرین،اسپرمش دیگه بهترازاین نمیشه،منم دوسدارم بایه ارولوژدیگه ادامه بدیم ولی نمیشناسم ارولوژخوبی روتورشت شماپیش کی میرین؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
هانا جان چه خوب که طبیعی بچه رو میاری هم برای خودت هم نی نی نازت بهتره که طبیعی زایمان کنی خانمها ا ...

مرسى عزيزم😘 همه فكرم براى زايمان طلبيعى هست دكتر هم اوكى داده انشالله همه چى براى من و همه باردارها خوب پيش بره و خاطره زايمانمون هم بشه برامون بهترين😊

حتما عزيزدلم من هر روز براى همه زنهاى چشم انتظار فرزند از ته قلب دعا مى كنم چون خودم درد انتظارو كشيدم الهى كه به زودى زود هم خبر باردارى خودت و تك تك منتظرهارو بشنونم🙏🏼💕💕🌸

دکتر اورلوژش خیلی خوبه که مشکل واریکوسل شوهرم پس از اینهمه مدت فقط اونا تونستن تشخیص بدن آزمایشگاهشو ...

یعنی اگه مریض دکترصدری نباشیم میتونیم زیرنظرگروه ارولوژش باشیم بهارجان؟؟

والامن شیرین اصغرنیارفتم،بعدم ظهیری،بعدم رزاقی تهران،دیگه الان رفتم مهرافزا،پناه برخدا،فعلاکاری روشر ...

من دقیق نمی شناسم عزیزم ولی ما هم از اورلوژ موسسه مهرافزا خوشمون نیومد نمی دونم کی بود ولی از هیچی سردر نمیاورد بنظرم ایندفعه قشنگ تحقیق کن یجای خوب برو 

یعنی اگه مریض دکترصدری نباشیم میتونیم زیرنظرگروه ارولوژش باشیم بهارجان؟؟

فکر نکنم نمی دونم ولی بهت پیشنهاد میدم بیای پیش صدری یا اینکه زنگ بزن فردا صبح بیمارستان پارس بگو وصل کنن بخش آی وی اف ازشون سوال کن که نی تونید برید اونجا آزمایش بدید ببین بهتون وقت میدن

والامن شیرین اصغرنیارفتم،بعدم ظهیری،بعدم رزاقی تهران،دیگه الان رفتم مهرافزا،پناه برخدا،فعلاکاری روشر ...

ظهیری هم خیلی تعریفشو شنیدم من بین صدری وظهیری صدری وانتخاب کردم چون از اول همه می گفتن برم پیشش

فکر نکنم نمی دونم ولی بهت پیشنهاد میدم بیای پیش صدری یا اینکه زنگ بزن فردا صبح بیمارستان پارس بگو وص ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم لطف کردی،پی ویتم یه سربزن بیزحمت

مال من گفت روز ۱۶ برو ازمایش  خودم دل تو دلم نیس من فردا ظهر میرم ازمایش باید صبر کنم همسرم ا ...

اهان اکی البته۵شنبس معمولا تاظهر بازن عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
کدوم ازمایشگاس مامان عجول؟ من احتمالا برم مسعود که سر صبری ۳ بعدازظهر جواب میده نیلو سه ساعته جواب ...

😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا عجولم انشاللله خدا منو صبور کنه مثل شما😙😙😙خصوصیه یه ازمایشگاه فقط عزیزم مال مرکز خاصی نیست سمت غرب

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم