2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
آهان ممنون گلم،منم تعریفشوشنیدم ولی زنداداشم بارداره پیشش میره من دیگه نمیتونم برم اونجا چون نمیدونه ...

آها شما هم شمال هستید پس تعریفشو شنیدید زنداداشتون پیش همین حامله شد یا خودش طبیعی اقدام کرد خب دکتر خوبیه ولی بنظرم برو پیشش اگه دوست داری مجبور نیستی بگی برای درمان میری الان پیش کی شما میرید؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندبوددی افش بهارجان؟الان چندشده؟

فکر کنم قبلا 29 بود الان 15 شده خداروشکر البته قبل ماه رمضان آزمایش داد دوست دارم یبار دیگم آزمایشو تکرار کنه جدید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من بابته یکروز اختلاف نگرانم.اره رفتم دوقلو دارم.الان شش هفته و دوروزم طبق سونو و پریود یکیه.اما طبق ...

۱روزو همه بچه ها دارن طبیعیه دقیق صد در صد که نمیشه گفت معمولا یکی دو روز این طرف اون طرف داره عزیزم اگه جنین ها دیده شدن یهو هفته ۸ یعنی ۷تیر برو برا قلبشون به سلامتی

باز ببین دکترتون کی گفتن ولی معمولا من دیدم هفته۸ دیگه رویت شده💖💖💖💖💖💖💖مبارکتم باشه خانوم به سلامتی بتاتون چند بود اولین ازمایش و دومین ازمایش؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم بخاطر گردش خون رحمه.... چون گردش خون زیاد شده نبض میزنه.❤ اوایل با دست حس میکنی. کم کم که سن ...

آخه من لباسمو دیدم تکون میخوره توهم زدم گفتن قلبه ینی😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
۱روزو همه بچه ها دارن طبیعیه دقیق صد در صد که نمیشه گفت معمولا یکی دو روز این طرف اون طرف داره عزیزم ...

مرسی عزیزم من چون خونریزی کردم هفته پیش مجبور شدم برم سونو.بتای اولم‌روز ۱۱انتقال هزار بود روز ۱۳ انتقال ۱۹۰۰

خدایاشکرت.
منم اینجوری میشم دستم همش رو شکممه گاهی فک میکنم نی نیه بعد میبینم نه فقط نبضه

آره منم همین فکرومیکردم بعد میگفتم نه معلومه ک نی نی نمیتونه باشه به این زودی😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم بنظرم بزار ۷ هفته برو.البته بتات خوبه و تو ۶ هفتم نشون میده‌. اما هفت بری دیگه خیالت راحته. ...

اینطوری که توضیح دادم به همسرم اگر زود بریم ممکنه بازم لازم باشه بریم سونو،و میگه این سونوهای زیاد خوب نیست،میگه هفته هشت بریم،گفتم نه دیگه هشت خیلی دیره هفت بریم،ممنونم عزیزم💖

آها شما هم شمال هستید پس تعریفشو شنیدید زنداداشتون پیش همین حامله شد یا خودش طبیعی اقدام کرد خب دکتر ...

نه طبیعی حامله شدبعدرف پیشش برای سونوتحت درمان بودن،من الان مهرافزامیرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
فکر کنم قبلا 29 بود الان 15 شده خداروشکر البته قبل ماه رمضان آزمایش داد دوست دارم یبار دیگم آزمایشو ...

چقدخوب،خداروشکر،چ داروهایی خوردبهارجون؟دکترارولوژش کیه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره عزيزم من شاغلم رييسم ضحاكه روز 4 و 5 انتقال مجبور شدم بيام سركار اين هفته هم كه از يكشنبه اومدم ...

عزیزم منم شاغلم امیدت به خدا باشه، کلی از دکترم پرسیدم در مورد کارم گفت هییییییییییچ منعی نداره و فعلا زندگی عادی مثل قبل انتقالم رو داشته باشم فقط چیز سنگین بلند نکنم

سلام دوستان من باید پریود شم تا برم برای انتقال دومم‌. این ماه مدروکسی خورده بودم الان ۹ روزه قطع کردم ۲ تا ۴ روز بعد از قطع قرص لک دیدم ک تموم شد اما پریود نشدم چقدر باید صبر کنم؟؟ همیشه ۵ روز بعد از قطع قرص میشدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد