2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
فمبیون 1فولیک اسیدو ویتامینهای گروه ب داره.برای آقایون Fertil Aid For Men میدن برای تقویت.کلومیفن هم ...

ممنون عزیزم،اخه یه بسته دارم فقط۳ماه دیگه انقضاش مونده،خودم فولیک اسیدوفریون میخورم گفتم اگه خوبه شوهرم بخوره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها واس من امروز دکتر گفت تیروئیدت ۳ونیم 🤦‍♀️ قرصمو بیشتر کرد گفت هر ماه باید ازمایش بدی  چی کار کنیم کمتر بشه 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله تن خودت و نینی سالم باشه عزیزم 💖 عزیزم  ۲۹ یعنی پنج شنبه هفته بعد  باید برم ...

عه عه من حواسم به تیکرت نبووود.تو الان وروجکت تو دلته...من همش فکرمیکردم قراره انتقال بدی...عزیزدلم نگران نباش.اون فسقل الان محکم چسبیده بهت و هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط یه توصیه دارم عزیزم اگه شیاف داری توی طول مسیر حتما استفاده کن.سعی کن هر ۱ ساعت توقف کنین پیاده شی و یکم راه بری که خونرسانی انجام شه

و اینکه از این دستشویی فرنگی سیارها بگیر که توی مسیر اذیت نشی

خلاصه اگه مسیرتون خوبه و جاده هاش داغون نیست مثل طرف ما،اصلا نگران نباش.فقط حتما هر یه ساعت یکم راه برو.داروهاتم به موقع استفاده کن.انشا الله به سلامت میرسین شهرتون.منم واقعا خیلی تو فکر برگشتن بودم.چون راهی بود که باید میومدیم.ولی انقد مسیر داغون بودیم داشتیم دیوونه میشدیم از فکر و خیال.ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد و به شهرمون رسیدیم.وقتی اومدم اینجا انگار یه بار سنگینو از روی دوشم برداشته باشن.کاملا درکت میکنم عزیزم.ولی بازم با دکترت مشورت کن

ان شاالله هفته ی دیگه میری بهترین اهنگ زندگیتم میشنوی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها واس من امروز دکتر گفت تیروئیدت ۳ونیم 🤦‍♀️ قرصمو بیشتر کرد گفت هر ماه باید ازمایش بدی  چ ...

چند بود قبلا ؟

چقدر از قرص رو میخوردی 

من ۲/۵بوده 

ربع یه قرص رو میخوردم 

میترسم از منم کم کار تر شده باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم من آزمایشاتم رو که کلا آزمایشگاه نیلو میرم سمت پارک ساعی. سونوی ان تی و آنومالیم سونوگرافی غل ...

سونو غربالگری اول (نیلو)اجازه نداده بود همسر دوستم بره تو

کلی ناراحت بود😟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عه عه من حواسم به تیکرت نبووود.تو الان وروجکت تو دلته...من همش فکرمیکردم قراره انتقال بدی...عزیزدلم ...

💖💖💖😘

حالا شوهرم گفته ۶ ساعت که رفتیم بعد یه جا هتل میگریم شب میمونیم 

فرداش بقیه راه رو 

خدا خودش به ههممون کمک کنه جوجه هامون رو بسلامت دنیا بیاریم 😍

بحق حضرت زینب 💓

همه سحتی کشیدیم ⚘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها واس من امروز دکتر گفت تیروئیدت ۳ونیم 🤦‍♀️ قرصمو بیشتر کرد گفت هر ماه باید ازمایش بدی  چ ...

عه مثل من.البته من سه ماه اول ۱ بود عددش.الان شده ۳/۵

من همیشه هرروز نصفشو میخوردم دکترم گفت دو روز درهفته کامل بخور و بقیه روزا نصف.اگه بری پیش دکتر غدد بهتر راهنماییت میکنه عزیزم

مشکلی نیست با تغییر دز دارو میاد پایین گلم

درضمن من شنیدم تاثیر لوو خارجی بهتره.اگه تونستی خارجیشو بخر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
💖💖💖😘 حالا شوهرم گفته ۶ ساعت که رفتیم بعد یه جا هتل میگریم شب میمونیم  فرداش بقیه راه ر ...

افرین اینم خوبه.ماهم همینکارو کردیم...یه جایی شب موندیم و حتی فرداش هم موندیم انقد میترسیدم😂

ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد..نگران نباش خدا خودش مواظب وروجکامونه❤

چند بود قبلا ؟ چقدر از قرص رو میخوردی  من ۲/۵بوده  ربع یه قرص رو میخوردم  میترسم ...

۱ونیم یدونه قرص میخوردم تحت نظر باش حتما چون تیروئید تو بارداری بالا میره

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عه مثل من.البته من سه ماه اول ۱ بود عددش.الان شده ۳/۵ من همیشه هرروز نصفشو میخوردم دکترم گفت دو روز ...

حتما باید بگم همسرم خارجیشو پیدا کنه من رویان تحت نظر غدد اونجام خیلی دکتر خوبی

حتما باید بگم همسرم خارجیشو پیدا کنه من رویان تحت نظر غدد اونجام خیلی دکتر خوبی

چقد خوب.دکتر غددش چه تجویزی داره برای این عدد عزیزم؟چون اینجا دکتر غدد نیست و منم بلاتکلیفم...البته من اوایل ماه ۵ بارداری هستم..عدد تیروییدم ۳/۳ بود...

چقد خوب.دکتر غددش چه تجویزی داره برای این عدد عزیزم؟چون اینجا دکتر غدد نیست و منم بلاتکلیفم...البته ...

گفت روزی یدونه و نصفی پنج شنبه و جمعه دوتا حتما حتما باید بخوری  باید تو بارداری ۲ حداقل باش یا زیر ۲ بیشتر ضرر داره

بچه ها من از الان احساس میکنم شکمم دراومده😂😂😂

من الان ۶ هفته هستم اما تو سونو دکتر گفت ۴ هفته دیده می شه اختلاف دو هفته تو اول بارداری خیلی نا ا ...

از کجا معلوم خطای دستگاه نباشه.... این خطاها زیاد پیش میاد. بسپار به خدا. غصه بخوری بعد میبینی از کیسه ات رفته

من هفته ۶ خونریزیم شروع شد مجبور شدم برم سونو( میخواستم تا هفته ۸ برای قلب صبر کنم اما مجبور شدم)

دکتر سونو گفت قلبش ضعیف میزنه. سونوی بعدی  دو هفته بعد بود. دو هفته کذایی

وقتی رفتم قلبش خیلی هم خوشگل میزد‌. به دکتر گفتم شما دو هفته پیش گفتین قلبش ضعیفه. گفت خب اون موقع کوچیک بوده دستگاه خطا میکنه