2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
وای چه سورپرایز قشنگی😊😊 ان شاالله قسمت خودت، دستش ماشاءالله سبکه ها، راستی خودش تو مطبش سونو میکنه ...

قربونت برم ❤❤

اره خودش سونو میکنه عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جون همین که بررسی بشه و مشکلی اگر باشه برطرف خیلی عالیه.....موفق باشی و انشاله بعد لاپرا ...

سلام گلم ❤❤

اره خوبه ولی راستش دیگه خسته شدم از دوا درمون☹

این اخرین مرحله ی درمانمه

دیگه بعد لاپرا تصمیم دارم دکترم نرم..حتی دیگه سراغ اون نی نی های یخ زده هم نمیخام برم...

ان شاء الله این ماه تو باردار باشی و ماه بعد من ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

برای بعد از انتقال لوبیا سبز و نشاسته حل شده تو آب بخورین بهتره.قبل انتقال هم غذای سبک خورده بشه که نفخ نداشته باشین.بهترین کار اینه که بعد از انتقال حدودا یک ساعت بعد اگه پزشکتون از آمپول پروژسترون برای ادامه درمان استفاده میکنه آمپولا رو اون موقع بزنید و یا اگه شیافه اون موقع بذارین.این شانس گرفتن جنینتونو بیشتر میکنه

شما انتقالتون‌چه تاریخی بود؟وجنین‌چند روزه انتقال دادین و تاریخ اخرین‌پری تون کی بود و طبق سونو‌الان ...

من جنین بلاست 5روزه انتقال دادم که هفته ششم که سونو قلب شدم اندازه ساک با روز LMPم نمیخوند سه روز بزرگ تر از تاریخ LMPم بود.سونو نشون میده که شما چند هفته ای.ملاک تاریخ زایمان از سونو قلبه هم تاریخ LMP.دیگه هردورو لحاظ میکنن که زیادم فرقی بینشون نیس

ميترسم منفي بشه  بشينم گريه كنم  اقلا فردا آخر هفتس تو خونه ميشينم گريه هامو ميكنم كسي نم ...

عاشقتم یعنی مثبتی صد در صد روز۱۴ نشون میده برو از بده 😈😈😈😈😈من شیطونم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم باور کن با خوندن پیامت اروم شدم..ان شالله که به سلامتی نینیتو بغل کنی برای منم دعا کن حا ...

انشاللله عزیزم حتما مامانی🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من امشب چه غذایی بخورم خوبه؟؟..فردا انتقال دارم

غذای مقوی به من گفتن صبونه هم فصل بخور من ارده شیره خوردم که مقویه🌷🌷🌷

خانوماییکه جنین بلاست یا همون ۵روزه تو اردیبهشت انتقال دادین الان سونو بهتون دقیق گفته چند هفته این‌ ...

عزیرم من امروز رفتم دکتر گفت از روز انتقالت حساب کن و هفته۵ بیا برای قلبو انشاللله جنین🌷

ممنونم ازت مرجان جون.مرسی که با ارامش برام توضیح میدی.اره منم چندجا پرسیدم گفتن اشکالی نداره...خیلیا ...

خواهش میکنم عزیزم.🍃🍀

من از همون هفته هفت که خونریزی کردم و یدونه قل سقط شد ایزوپرین دارم. اوایل هر ۸ ساعت.الان ۱۲ ساعت.

صب و شب میخورم.

البته درد و انقباضم داشتم.. مخصوصا تیر کشیدن واژن که دکتر گفت ایزوپرین ادامه.. منیزیمم اضافه کرد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرجان‌جون خوبی عزیزم؟تو لوو خارجی میخوری؟من از قبل بارداریم لوو ایرانی میخوردم،فروردین ازمایش دادم ع ...

من قبل انتقال اولم..‌پارسال یعنی، ده روز لوو ایرانی خوردم..

اصلا مشکل تیروئید نداشتم تا همین دفعه.

دکتر غدد که رفتم لوو خارجی نوشت گفت تا زمانی که به عدد دلخواه برسیم بخور .. بعدش خواستی ایرانی بخور.

که من همچنان همون خارجیو میخورم.

خیلیم گرون نیست سه ورق داره همین چهل تومن اینا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
کدوم سونوگرافی رفتی عزیزم؟ من واسه این یکی سونو نمیدونم همون صارم برم یا جای دیگه، البته صارم همسرمو ...

عزیزم من آزمایشاتم رو که کلا آزمایشگاه نیلو میرم سمت پارک ساعی.

سونوی ان تی و آنومالیم سونوگرافی غلامین که کوچه پشتی آزمایشگاه نیلو رفتم.

اکوی قلبم سونوگرافی الوند که اونم میدون آرژانتینه و همون سمت نیلو...

برای هر سه تاشم همسرمو اجازه دادن بیاد.

برای سونوی وزن گیریم خود دکترم گفت  تو مطب انجام میدم ... منم گفتم پیش خودش انجام بدم پس.

بچه ها من بكم خونريزي دارم چيكار كنم توروخدا

عزیزم اول از همه آرامش آرامش آرامش

استراحت کن و با دکترت تماس بگیر تا پروژسترونت رو زیاد کنه🍀