2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تیرماه برای من خیلی ماه عزیزیه❤ ان شاءالله که برای توام مبارک باشه🍀 عزیزم همین دوغ و ماست ر ...

ان شاءالله عزیزم🙏🙏

اتفاقا همیشه با نعنا و پونه میخورم فقط سیر بهم استرس داده که هی میگم اون برای کساییه که بتاشون مثبت شده من که هنوز فندوقام دارن لونه میسازن 😁خدا خودش کمک میکنه

خدا جونم شکرت...
نه عزیزم من که نگفتم خطرناکه!من الان اوایل ماه پنج هستم و معلوم نیست تا کی این وضعیت ادامه پیدا کنه. ...

بله عزیزم درد و انقباض داشتم اول بهم نیفدیپین دادن هر ۱۲ ساعت یک دوم که تپش قلب شدیدی میگرفتم بعد دکتر برام عوض کرد اینو داد

سيستولي جان مشكل شما چي بود كه ميخواستين ميكرو كنين ًولي طبيعي شد الحمدلله؟

والا ما با همسرم همه آزمایشها رو داده بودیم همشو هم مراکز ناباروری انجام داده بودیم که گفتن مشکلی نیست من ۱۱ سال ازدواج کردم و جلوگیری طبیعی انجام میدادیم بعد انتقال اول که منفی شد آزمایشهایی که تورک جان اینجا گذشتن هم همه رو انجام دادم بعدش دکترم گفت بیا هیسترو و خراش بدیم بعد انتقال این بود در اصل و دقیقا خودمم نمیدونم چی بود

بچه ها من نوارم كثيف شد تقريبا زياده  زنگ زدم گفتن ٣تا شياف ميذاري ديگه نميتونيم بيشتر كنيم ح ...

امپول داذی؟؟ دوست من کامل خونریزی میکرد حتی با امپول دوفاستونم شروع کن و امپول پروژسترون واقعا موثرهموثره من از اول بارداری زدم

والا ما با همسرم همه آزمایشها رو داده بودیم همشو هم مراکز ناباروری انجام داده بودیم که گفتن مشکلی نی ...

مثل دوست من دوستمم هیسترو کرد باردار شد رزاقی گفته بود سپتوم جای لانه گزینی جنین بوده

سلام رویا جون، شما میدونی مکمل آهن و کلسیم رو چه از از روز بخوریم جذبش بالاتره، همش حس میکنم موقع خو ...

من کلسیم بعد صبحانه و آهن شب میخورم قبل خواب به خاطر حالت تهوعش

یاسی جون دکتر من گفته کلسیم رو همراه ناهار بخور...اهن هم همراه شام

مرسی عزیزم جواب دادی، انقدر چیزای مختلف میگن آدم گیج میشه ولی در اینکه کلسیم رو باید با شکم پر خورد و بعدش نخوابید مثل اینکه همه اتفاق نظر دارن😊