2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045182 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال الان میگین ۶هفته مثلا بریم برا سونو جنین و قلب از آخرین پریودی حساب میکنید،؟؟🍭🍭🍭

نه معمولا طبق انتقال حساب میکنیم.ما..ک البت برامن با پریود هم فقط 1روز تفاوتش بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام خانما شماها تعیین جنسیت هم می کنین من یه بار برا تعیین جنسیت ای وی اف شدم ولی جنین پسر نداشتم به خطر همین انتقال ندادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بله دو تا دختر  

خدا حفظشون کنه 💖💖

ای وی اف تعیین جنسیت خیلی پرهزینه ست و ریسک داره.

همین طور  که خودتم تجربه کردی ، ممکنه نتیجه ش اصلا اونی که میخای نشه

من که تاحالا فقط یه نفرو دیدم نتیجه گرفته ...خیلی ها انجام دادن وناموفق بوده متاسفانه ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمی دونم واقعا همه می تونن یک هفته بعد اقدام داشته باشن یا نه ، اما دکترم گفت از ۳ روز بعدم می تونید ...

عزیزم دکترشون کی بود تهران عمل کردن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
برای طبیعی نه ! حالا دیگه برم میکرو ببینم چطوره توکل بخدا😥اما خب خیلیا هم با عمل واریکوسل طبیعی بار ...

شوهرم راضی نمیشه😄مجبوریم میکرو کنیم خب

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خدا حفظشون کنه 💖💖 ای وی اف تعیین جنسیت خیلی پرهزینه ست و ریسک داره. همین طور  که خودتم تجرب ...

خیلی ممنون اره از نزدیکانتون تعیین جنسیت کردن کجا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷