2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
اگه ناشتا نخور و وقتی ازمایش دادی همونجا بخور.

تنها دارویی که تو ناشتايي هم دکترم میگفت بخورم همین بود.... 

من برا همه آزام خوردم.... 

حتی برا عمل که با بیهوشی و ناشتايي دکترم گفت با یه قلوپ آب بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امروز اتفاقی سر به سایت زدم دیدم صدام زدی  تشکر بابت اینکه به یادم هستید🌺  ر ...

ای جوووونم نی نی مون داره شیطونی میکنه 😍😍😍🤣🤣🤣🤣🤣

خداجونم شکرت       
ای وی اف کردید؟ ببخشید من تازه با تاپیک اشنا شدم کاربرها رو نمیشناسم

ميكرو كردم ٢ تو جنين بلاستوسيت انتقال دادم بيبي چك ددم منفي پنجشنبه آزمايشمه دعا كن مثبت بشه دفعه دومه ميكرو مي كنم يك بار قبل عمل لاپرا

۳روز اول و استراحت کن بعدش اروم تو خونه راه ررو چون همش بخوابی خونرسانی ضعیف میشه.

مرسی عزیزم .روزی نیم ساعت خوبه ؟

در ضمن مبارک باشه آرامش جون .انشالله که خدا برات حفظش کنه و بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی

ميكرو كردم ٢ تو جنين بلاستوسيت انتقال دادم بيبي چك ددم منفي پنجشنبه آزمايشمه دعا كن مثبت بشه دفعه دو ...

پس پنج شنبه انشالله سه تا مامان جديد داريم شما، الهام67 و من 

نگران نباش دوستمون خدا هميشه بهترينهارو رو برامون ميخاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اها مرسی گلم.بعدِ هماتومت چرا شیاف داشتی بازم؟اخه میدونی من هماتومم هنوزم هست فقط یکمی کوچیکتر شده(ت ...

من قبلا روزی یدونه شیاف داشتم بعد از بستری تو بیمارستان شد روزی 2 تا همراه با آمپول پورلوتون و قرص ایزوپرین تا 30 تیر که فعلا همینه تا وقت دکترم یعنی خطرناک؟

عزيزم اگر كارتون دولتي هست كه حتما داريد ، تامين اجتماعي رو من درست نميدونم ولي خدمات درماني ٤ ماه م ...

ممنون ازت انشا.. به سلامتی نی نی رو بغل بگیری. نه من تامین اجتماعی ام احتمالا اونام قانونی دارند باید از بیمه پیگیر باشم. راستش من بخاطر پیگیری درمانم برای دوبار انتقال اولم از کارم استعفا دادم که استرس کار و مرخصی و... رو نداشته باشم اما خدا نخواست مثبت نشدم اینبارم از محل کارم دو هفته رو مرخصی گرفتم که خوبیش این بود که دقبقا تو تعطیلات خرداد بود. اینبارم که منفی شد فعلا خدا نمیخواد مامان باشم ایشا... دفعات بعدی استفاده می کنم  

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
اها مرسی گلم.بعدِ هماتومت چرا شیاف داشتی بازم؟اخه میدونی من هماتومم هنوزم هست فقط یکمی کوچیکتر شده(ت ...

عزیزم من تا سماه که هرشب دوتا پروژسترون داشتم.

بعد که اونا قطع شد و تبدیل شد ب پرولوتون دوهفته یبار،دکتر گفت همچنان بزار شبی یکی تا تغییر دز مشکلی ایجاد نکنه.. یماه بعدشم باز گفت ادامه بده که دیگه اخر اردیبهشت قطع کرد.

فک کنم انومالی که رفتم دیگه هماتوم نداشتم.. لک و خونریزیمم همه تا قبل عید بود.

یاسی جون هنوز شیاف داره.. نگران نباش من همون موقع تو نت زدم نوشته بود اصلا اشکالی نداره و یه هورمون کاملا زنانه اس.🍀

حالا توام فک کنم تا رفع کامل هماتوم بزاری بد نیست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
پس پنج شنبه انشالله سه تا مامان جديد داريم شما، الهام67 و من  نگران نباش دوستمون خدا هميشه بهت ...

تارا جون قربونت بی زحمت بکنش ۴ تا. چون منم دیگه پنجشنبه میرم از. طاقت نمیارم تا شنبه😀

آناجون و دوستای مهربونم  من ۱۲ این ماه هیستروسکوپی کردم ۱۶ هم یک سوم آمپول دیفرلین رو زدم امشب ...

عزیزم من بعد هیسترو و حتی پانکچر پریود خیلی شدیدی نداشتم.هیسترو که معمولی ،پانکچرم که فقط روز اولش سنگین بود.

اما اخرا که قرص اچ دی یا ال دی تموم میشد.. سینه هام سنگین میشد و شکمم‌گنده و درد پریودی..

همه چیزهایی ک گفتی طبیعیه😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀