2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
جواب ازمایشم  منفی شد انگار دنیا رو سرم خراب شده چقدر خوش خیال بودم که فکر میکردم چهار تا جنی ...

عزیزم متاسفم.... 

دلم گرفت.... 

عزیزم این حرفتو که در مورد گرفتن چهار تا جنین گفتی منو یاد گذشته خودم افتاد.... 

یادمه میکروی دوم که 4 تا انتقال داده بودم همش فکرم مشغول بود 4 تاشم بگیره چطوری از پسشون بر می‌آییم.... 

اما هیچ کدوم نگرفت.... 

اون زمان منم به خودم میگفتم به چی فکر میکردی چی شد؟ 

اما الان که بهش فکر میکنم میبینم خدای مهربون بهترینارو در بهترین زمان ها بهم داده... 

پس مطمئن باش بهترین زمان برا تو هم نزدیکه!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهان اخه من دوبار تخمک کشی کردم هردوبار تخمکا نارس بودن  یعنی ربطی داره

شاید بی ربط نباشه.... 

پیگیر باش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه ببینین این نرماله ایا؟؟

ظاهرا نرمالن.... 

سلام بچه ها من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود.دکتر گفت چیزایی که من باید بررسی کنم که عالیه مشکلی ...

خداروشکر عزیزم.... 

همینکه خیالت راحت شد خیال منم راحت شد.... 

وروجکت الکی استرس نمی‌کشه.... 

سلام مامانای حال و آینده 

به همه اون کسایی که مثبت شدن خیلی خیلی تبریک میگم ان شاءلله نی نی یا نی نی هاتون رو صحیح و سلامت و به موقع بغل بگیرین 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

آزی جون و خانومایی که معجزه شیرین خدا تو دلتونه و طبیعی مامان شدین خیلی خیلی مباااارکه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دوستایی که منفی شدین کاملا درکتون میکنم خودم سری دوم که منفی شدم یک ساعت و نیم یریز اشک میریختم و هق میزدم دست خودم نبود ، اگه با گریه کردن سبک میشید حتما این کارو کنید 

انشاءلله خدا بزودی یه معجزه شیرین میزاره تو دلتون آخه خدا خیلی بزرگ و بخشندس ، با روحیه بهتر و قوی تر درمانتون رو ادامه بدین ، ماها هممون مامان میشیم فقط زمانش معلوم نیس 

💪💪💪💪😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلام دوستان  من امروز تو ترشحاتم رگه های خون بود  شما که لکه بینی دارین شیاف رو بیشتر کر ...

معمولا اگه لک بینی بیشتر بشه شیاف رو بیشتر میکنن اگه با استراحت حل شد لزومی نیست پروژسترون اضافه کنین.... 

آناجون و دوستای مهربونم 

من ۱۲ این ماه هیستروسکوپی کردم ۱۶ هم یک سوم آمپول دیفرلین رو زدم امشب هم آخرین قرص اچ دی رو خوردم 

اولین پریود بعد از هیسترو خیلی شدید و دردناکه ؟؟؟؟ یا معمولیه ؟؟؟ 

آخه من تقریبا هر روز درد پریودی دارم نمیدونم این دردا واسه اچ دیه یا هیسترو 

اگه کسی تجربشو داشت ممنون میشم کمکم کنه 💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
خانوما من امروز ٦ انتقالم به نظرتون اگه كاراي خونه رومثل ظرف شستن و غذا پختنو خودم انجام بدم ايراد ...

عزیزم آره میتونی خودت انجام بدی فقط وسطش استراحت کن و هر وقت خسته شدی بیا یه کم دراز بکش.... 

من غیر چند روز اول دیگه بقیه روزا خیلی از کارارو خودم انجام می‌دادم.... 

حتی گردگیری هم میگردم.... 

فقط دولا راست شدن زیاد و فشار به شکم و جارو برقی ممنوعه.... 

خداروشکر عزیزم....  همینکه خیالت راحت شد خیال منم راحت شد....  وروجکت الکی استرس نمی‌کشه ...

فدای تو مهربونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان من ۵بارسقط داشتم که ۳تای اول پوچ بود وچهارمی که هرروز امپول هپارین میزدم قلب تشکیل شد وه ...

عزیزم خدارو شکر مشکل تا حدی مشخص شده.... 

انشالله راه حلشم پیدا میشه و به راحتی میری به سمت مامان شدن..... 

خب ظاهرا ک دوستان تا کلی وقت داشتن...بعدشم من دیدم حتی بعد قطع شیاف امپول پرولوتون میدن ماه های اخر ...

بله خب اینم درسته.ممنون گلم.حالا دنبال یه دکترم برم پیشش نظرشو بپرسم..

نمیخوام با دکتر قبلیم ادامه بدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میگم مهربونا...🍀 من فردا آزمایش قند ناشتا دارم...آزمایش معروف😁 حالا قرص تیروئیدمو بخورم برم آزما ...

من که خورده بودم.... 

من میدونم توت فرنگی برای مشکلات انعقادی خوب نی😉

جدی من نمیدونستم ؟؟؟

سری اول که قلب نی نیم تشکیل نشد هم خوردم 

سری دوم هم که منفی شدم یه عالمه میخوردم 

این سری فهمیدم مشکل انعقادی دارم 

دوست عزیز برای مشکل انعقادی دیگه چه چیزایی مضره ؟

خداجونم شکرت