2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
جنین ۳ روزه و امروز ۱۷ روز از انتقال میگدره 

عزیزم خودتو نگران نکن مطمینم که فردا جوابت عالیه❤️ تازه اصلا ممکنه جواب اولیه ات اشتباهی داشته مثلا ۱۷۰۰ بوده به جای هفده هزار

نه فقط گفت تکرار کن ولی خودش ک باهم صحبت میکردن گفت ۴ هزار ...یعنی از ۱۷ هزار اومده ۴ هزار ...بازم خ ...

شايد دفعه اول عدد رو اشتباه كردن پيش مياد نگران نباش ماماني 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر طرازی فقط این رو قبول داره کسی جدیدا این دارو رو گرفته؟ از کدوم داروخانه

نمیتونم تاریخ انقضاشو بخونم ولی من هرجا رفتم این دارو تاریخ گذشته بود و نداشتن داروخانه ها .انقضاءش رو دقت کن

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم خودتو نگران نکن مطمینم که فردا جوابت عالیه❤️ تازه اصلا ممکنه جواب اولیه ات اشتباهی داشته مثلا ...

خودمم شک کردم توکل به خدا ...انشاللله تا بببینیم فردا چنده عددش 

خدا جونم شکرررت  
عزیز دلم انشاللله منتظر بتای تپل شما هم هستم خیلی دعا کردم.🌷🌷🌷🌷🌷۲۱۴بود عزیزم

عزیزم مبارکههههههههه مبارک از صمیم قلبم بهت تبریک میگم🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@elhamiiiiiiiii     کجایی دختر؟روبراهی؟یه خبری از خودت بده عزیزم

سلام عزیزم امروز اتفاقی سر به سایت زدم دیدم صدام زدی 

تشکر بابت اینکه به یادم هستید🌺 

رو به راه که چی بگم 🤕این حالت تهوعم شروع شده دنیا سرم قیامته😣

@elhamiiiiiiiii    الهامی جونم کجایی؟فندقمون چطوره؟دلتنگتیم دختر ان شاالله هرجا هستی حال ...

سلام عزیزم بهت تبریک میگم پرنسس رو خدا برات حفظش کنهه و عمرطولانی بده🙏🏻🌹🌺

فدات گلم خیلی بهم لطف دارید هستم ولی کم میام فندق هم فکر کنم حالش خوبع که داره دهن ننه اش رو سیلبیس میکنه 😆

بچه های منتظر لایکم کنید میخام برای هر کسی یه آیت الکرسی بخونم به نیت مامان شدن خیلی زودشون و براورد ...

تبریک عزیزم با سلامتی ودلخوش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم بهت تبریک میگم پرنسس رو خدا برات حفظش کنهه و عمرطولانی بده🙏🏻🌹🌺 فدات گلم خیلی بهم لطف ...

سلام مهربونم ممنون فداتشم

ان شاالله نی نیت به سلامتی بیاد بغلت..امیدوارم این لحظه ها قسمت تموم منتظرا شه

فداتشم خلاصه ماها خیلی وابسته شدیم به هم و حتی اگه اینجا نیایم هم به فکرهمدیگه هستیم❤ خداروشکر که خوبی،پس حالت تهوعت شروع شده😁من تازه دارم یه نفسی میکشم...تا هفته های ۱۴ اینا داری تقریبا

البته بعضیا تا اخرش دارن😵

ان شاالله همه چی خوب پیش بره برات گلم...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@مرجان_و_لوبیاش    سلام عزیز دل خوبی؟

پرنسسمون خوبه؟یه سوال داشتم تا هفته ی چند شیاف داشتی عزیزم؟هنوزم داری یا قطع شد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها کیا دیگه ننه شدن ؟؟؟؟؟ تارااا از مایش کی میده ؟؟؟  

عزیزم فعلا ارامشمون و پووو مثبت شدن و ان شاالله بعدش نوبت الهام جان و تارا خانمیه😍❤ و بقیه انتقالیا و منتظرا

ممنون عزیزم من ۹سال ازدواج کردم و منتظر واقعا سخت و این لحظات بهترین لحظات زندگیم و فقط خدارو شاکرم ...

الهی شکر ،چقدر خوبه پایان این انتطاره تلخ💞💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،