2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
بهترين خبر امروزم بود شما كي انتقال داشتي مگه پنجشنبه نوبت آزمايشت نبود ؟ خيلي مباركت باشه عزيزن

ممنون عزیز دلم انشاللله برای شما بهترینها🌷🌷🌷من ۴شنبه روز۱۴ بود امروز۱۲ ازمایش دادم بی بی ۹کم خط محو افتاد🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم روز چند انتقالت بود به سلامتي انشاالله

سلامت باشی روز۱۲ عزیزم 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یه سوال... میگم میشه بدون ازمایش ایمنی انعقادی بگیم واسمون سرم ivig و آمپول هپارین بدن..🤔🤔

اره امپولو که معمولا میدن به همه.سرمم من بو کسی حرف میزدم تو مطب که باردار بود گفت من خودم گفتم برام بنویسه🌷

دوستم کلی بهت تبریک میگم البته از نوع ویژه اش چون یادته روزی که انتقال داده بودی اومدی اینجا و گفتی ...

اره عزیزم یادم ممنونم از حس قشنگی که داشتی انشاللللله بهترینها برای شما اتفاق بیفته و دلت شاد شه.🌷🌷🌷🌷

اخه دوبرابر نشده

حتما که نباید دقیق ۲ برابر بشه یعنی رشد داشته باشه که خداروشکر داره انشالله همه چی عالیه الکی به خودتو تو دلیت استرس نده انشالله خدا محافظ جفتتون باشه

سلام عزیزم امروز اتفاقی سر به سایت زدم دیدم صدام زدی  تشکر بابت اینکه به یادم هستید🌺  ر ...

سلام.عزیرم...ای جوووونم شیطنتای نی نی چ زود شروع شده😍😍..برامنم.از 6هفته شروع شد😣صبور باش ننه میدونم.چقد سخته. من ویارم خییییلی شدید بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها توروخدا كمكم كنيد اگه اطلاعاتي در مورد از بتا دارين من ١١خرداد از دادم شد ١١٧ بعدش دوروز يعن ...

منم امروز آزمایش دادم از  دقیق دوبرابر کمتره،دکترم مشون دادم نگاه کرد گفتم خوبه گفت آره،اگه بد میگفت

منم گفتم دوبرابر نشده که

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
@نفسی835   @مریم،_مادر...     شیرازیای عزیزم میخواستم درمورد سزارین اختیاری بپر ...

عزیزم منم شنیدم چندساله تو شیراز سزارین اختیاری قبول نمیکنن وسخت میگیرن..ولی براما ک میکرو کردیم قبول میکنن..منم مثل خودت وحشتناک ازطبیعی میترسم😬دکتر من روز اول گفت تو ک.سزارینی هستی منم.کلی ذوق کردم😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه دوبرابر نشده

نگران نباش عزیزم حتما ک.نباید دوبرابربشه...باین اعداد و ارقام ب خودتون استرس ندین..

بچه ها من امروز روز هشتم انتقالمه یا هفتم روز انتقالم ۱۳ خرداد بود دوشنبه پیش؟

عزیزم از ساعتی ک انتقال دادی هر 24ساعت رو یکروز حساب کن