2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
مرسی از لطفت 😍😍😍 الان دو تا بلاست انتقال دادم منتظرم دعام کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم.خوبی؟ ببخشید صفحات زیاده و نتونستم پیدا کنم ببینم نتیجه ی انتقالت چی شد.آرزو میکنم مامان شده باششی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نفسی835  

@مریم،_مادر...    

شیرازیای عزیزم میخواستم درمورد سزارین اختیاری بپرسم.شنیدم اکثر شهرها ممنوع شده برای بچه ی اول!آیا درسته؟!

من از طبیعی وحشت دارم😂 بعدش اگه بیمارستان خصوصی یا کلا جایی رو میشناسین که برای زایمان خوب باشه ممنون میشم اینجا یا خصوصی کمکم کنین

(جهش فکری رو داشتین؟😂 مدل سوالام قراره عوض شه کلا😎😆)

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از ته قلبم همیشه دعامیکنم خدا نصیب همه ی منتظرا این لحظات شیرین رو قسمت کنه 🙏🏻  اره عزیزم&nb ...

الهی بگردممممم در این حد حالت بده؟؟حتما به دکترت بگو من شنیدم قرص میدن‌.البته به من هم داد ولی چون زیاد اذیت نشدم نخوردم..با قرص حداقل بالا نمیاری و فقط ممکنه تهوع باهات باشه...

عزیزم هرکی هم بدون ویاره همش استرس داره که چرا ویار ندارم😂 کلا موجودات عجیبی هستیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم منفی بود.انشاللله به سلامتی انتقال بدی و اینبار مثبت شی.🌷🌷🌷🌷🌷همه کارهای لازم و انجا ...

ممنون عزیزم...انشاالله...شما استراحتتون بعد انتقال درچه حدی بود؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم مبارکههههههههه مبارک از صمیم قلبم بهت تبریک میگم🌹😍

ممنون عزیزم انشاللله نی نی شما هم به زودی بری صدای قلب نازنینش و بشنوی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تبریک عزیزم با سلامتی ودلخوش

سلامت باشی عزیزم ممنونم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام به همگی منم چندروز تعطیلات سفر بودم از روزی که اومدم ۹۸ صفحه عقب بودم😓ولی همرو خوندم نزاشتم یدونه پستم از دستم در بره 😂

دیدم تو این یه هفته خداروشکر یه عالمههههههه مامان جدید داشتیم انقد زیاد که می ترسم اسم ببرم که خدایی نکرده یکی رو جا بندازم و شرمنده بشم ...از ته ته ته قلبم به همه ی مامانای جدید تیریک میگم انشالله این دورانو بسلامتی بگذرونین و قدم نی نی هاتون براتون پر خیروبرکت باشه الهییییی آمین 🙇

از این معجزه ها هم انشالله خیلی زود زود زود قسمت و نصیب همه ی مامانای منتظر این تاپیک بشه الهی که دیگه هیچ زنی منتظر نمونه همه صاحب نی نی های سالم و صالح بشیم الهییییی آمین🙇

الهی شکر ،چقدر خوبه پایان این انتطاره تلخ💞💞💞

ممنون عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خانمها کسی سرم ivig قبل انتقال تزریق کرده؟

بله عزیزم من زدم سرم و 🌷🌷🌷🌷

بچه ها توروخدا كمكم كنيد اگه اطلاعاتي در مورد از بتا دارين

من ١١خرداد از دادم شد ١١٧ بعدش دوروز يعني ١٣خرداد شد ٢٧٧ ولي امروز ٢٠خرداد شده ١٤٧٧

اگه دوبرابر حساب كنم بايد بيشتراز ١٤٧٧ميشد ولي اگه ١/٧برابر حساب كنم درست در مياد

سلامت باشی عزیزم ممنونم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷

دوستم کلی بهت تبریک میگم البته از نوع ویژه اش چون یادته روزی که انتقال داده بودی اومدی اینجا و گفتی منم گفتم حسم میگه انشالله صددرصد مثبتی گفتم نمی دونم چرا انقد حس خوب و مثبت دارم به انتقال شما😁حالاام که دیدم خداروشکر حسم درست بوده کلی ذوق کردم برات 

انشالله که بسلامتی نی نی تو بغل بگیری ما منتظرارم دعا کنی😍

بچه ها توروخدا كمكم كنيد اگه اطلاعاتي در مورد از بتا دارين من ١١خرداد از دادم شد ١١٧ بعدش دوروز يعن ...

وااای عزیزم بتات عالیه این چه حساب کتابیه که داری می کنی انشالله بسلامتی این دورانو می گذرونی و فرشته اتو بغل می کنی 😍