2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
بچه ها کیا دیگه ننه شدن ؟؟؟؟؟ تارااا از مایش کی میده ؟؟؟  

عزيزم من پنجشنبه است نوبت آزمايشم 

امروز آرامشون مامان شد و خوشحالمون كرد انشالله بعدي هم الهام 67 عزيز هست 

دعا كن خدا منو هم لايق مادر شدن بدونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

@تورک_آنا   عزیزدل ان شاالله دلیل سر نزدنتون به تاپیک مشغولیتتون با وروجکاتون باشه و حال دل خودت و خونوادت همیشه خوب خوب باشه.من زیاد با سوالام اذیتتون میکنم.خلاصه ببخشید منو🙈❤

خدا بهتون عمر با عزت بده،کمرنگ بودنتون بدجور به چشم میاد همیشه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من پنجشبه است نوبت آزمايشم  امروز آرامشون مامان شد و خوشحالمون كرد انشالله بعدي هم الهام ...

ان شاالله فعلا که تاپیک افتاده رو دور مثبت شدن بعدیش شما و الهام جان باشین و تک تک منتظرا همینجوری دلشون شاد شه به ترتیب😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاالله فعلا که تاپیک افتاده رو دور مثبت شدن بعدیش شما و الهام جان باشین و تک تک منتظرا همینجوری د ...

شما فکر کنم سن بارداریتون با من یکیه مبارکه دخملتون برای منم دخمله  

شما فکر کنم سن بارداریتون با من یکیه مبارکه دخملتون برای منم دخمله    

ممنونم عزیزدل.به شما هم تبریک میگم دخمل نازتون رو😍

من انتقالم ۲۴ بهمن ماه بود

اخرین پریودم ۷بهمن

چرا تیکر نداری عزیزم؟

ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری پرنسسمونو

ممنونم عزیزدل.به شما هم تبریک میگم دخمل نازتون رو😍 من انتقالم ۲۴ بهمن ماه بود اخرین پریودم ۷بهمن ...

من آخرین پریودم 10 بهمن بود والا تیکر نزدم هم بلد نیستم هم این فیبروم برای من روز و شب نذاشته 

همچنین شما عزیزم انشالله که بارداری همراه با آرامشی داشته باشی

عزیزم متاسفانه هزینه ها خیلی زیاد شدن....  بازم معلومه نسبت به اون زمان زیادم بالا نبردن....&n ...

اصلا انقد ناراحتم که نگو

بیمه ندارم

حالا همسرم الان دنبال بیمه تکمیله ببینم میتونیم بیمه کنیم

نمیدونم کجا عمل میکنه

اصلا انقد حالم گرفته شد که همه ی سوالاتم از یادم رفت

راستی بیمارستان دولتی خوبه برم عمل کنم ؟؟؟

اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه لطفا

رفتم پیش یه دکتر گفت عمل باز میکنم منم قبول نکردم

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.... 

ممنون گلم😘😘

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
من آخرین پریودم 10 بهمن بود والا تیکر نزدم هم بلد نیستم هم این فیبروم برای من روز و شب نذاشته  ...

پس تقریبا با همیم.من الان ۱۹ هفته و دو روز هستم...عزیزدلم برای تیکر زدن باید بری قسمت نی نی سایتِ من توی تنظیمات...خودمم به سختی پیداش کردم😁

درمورد فیبروم هم نگران نباش گلم ان شاالله هیچ‌مشکلی پیش نمیاد و نی نیتونو صحیح و سالم و به موقع بغل میگیرین😘❤

پس تقریبا با همیم.من الان ۱۹ هفته و دو روز هستم...عزیزدلم برای تیکر زدن باید بری قسمت نی نی سایتِ من ...

مرسی مامان قشنگه من با آنومالی حساب کنم میشه 19 هفته و یک روز  

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

بهترين خبر امروزم بود شما كي انتقال داشتي مگه پنجشنبه نوبت آزمايشت نبود ؟ خيلي مباركت باشه عزيزن

سلام مهربونم ممنون فداتشم ان شاالله نی نیت به سلامتی بیاد بغلت..امیدوارم این لحظه ها قسمت تموم منتظ ...

از ته قلبم همیشه دعامیکنم خدا نصیب همه ی منتظرا این لحظات شیرین رو قسمت کنه 🙏🏻 

اره عزیزم دقیقا همینطوره  به بچهای سایت عادت کردیم و کنار هم همیشه تو غم شادی بودیم سخته دل کندن !

ای خدا😣😣چطوری تحمل کنم راه من درازه فعلا🤕 گلوم کلا زخم شده خداکنه دکترم دارویی بده خیلی بهم فشار میاد اینطوری خوشا بحال کسایی ویار ندارن !!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزيزم من پنجشنبه است نوبت آزمايشم  امروز آرامشون مامان شد و خوشحالمون كرد انشالله بعدي هم الها ...

ان شالله نفر بعدی شمایی عزیزم بیادت بودم از خدا میخوام دامنت سبز بشه🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸