2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
شخصیه دیگه نمیدونم ...اخه من نه خونریزی دارم نه درد ی  چطور میشه اومده باشه پایین

خیالت راحت اصلا استرس وارد نکن به خودت همه چیز عالیه انشاللله.ما سپردیم به خدای ارحم الراحمین دیگه غصه چرا خودش حافظ و نگهدارشونه انشالللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=93138210]اره به نظرم دفعه اول اشتباه کردن ۱۷هزار عجیب ولی۴هزار خوبه.خودشون اشتباه کردن نی نی شما سالم اخه تازه امروز ۱۷ روز از انتقال میگذره زوده هنوز گفتن شنبه بیا سونو 

خدا جونم شکرررت  
بد به دلت راه نده استرس برات خوب نیس آزمایشگاه اشتباه کرده که گفته تکرار کن دیگه وگرنه که عددشو به ...

خدا لعنتشون کنه نمیدونن ک ماها چی میکشیم میگه عضه نخور ما یه فامیل داریم ۴۴ سالشه بچه نمیخواد فعلا میگه میخوام چکار ...انقدر حرص داشتم ازش گفتم با کله برم تو صورتش 

خدا جونم شکرررت  
سلام من از آی وی افی های سال 95 هستم که خدا رو شکر موفق بود و دخترم اردیبهشت 96 بدنیا اومد- الان برا ...

دوست من یه دختر به دنیا اورد بعد از پنج سال از جنین های فریزش انتقال داد دو قلو باردار شد دوتا دختر😍😍الان سه تا دختر داره

بله خیلیا جواب گرفتن.من دوستم ذخیرش خیلی پایین بود.روز تخمک کشی فقط دوتا تخمک داشت که دوتا جنین هم ب ...

ممنونم.خیلی به دلگرمیت احتیاج داشتم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

آزی جون چه جالب از دیشب تو فکر الهام هستم که چرا نیستش...انشاله خیر باشه نیومدنش...

الان دیدم تو هم پی اش بودی😉😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دکتر طرازی گفت فقط این مارک رو قبول دارم... فکر کنم شوهرم ۱۱ تاش رو پیدا کرد از ۲۰ تا ... ۱۱ تا شد ۳ ...

این دارو برای چیه؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،