2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دوستان میشه بدون درد و خونریزی بتا پایین اومده باشه 

نه کسیکه بتاش انقدر بالاست خدایی نکرده با خونریزی میفته تو به این چیزا فکر نکن بتات عالیه کی انتقال دادی و جنینت چند روزه بود؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم عزیز دلم الهی به حق شادی این روزامون همه چیز برات عالیه و با شادی جوابش و میگیری.دیدی که کلا ...

نه فقط گفت تکرار کن ولی خودش ک باهم صحبت میکردن گفت ۴ هزار ...یعنی از ۱۷ هزار اومده ۴ هزار ...بازم خون گرفت جوابشو فردا میده 

خدا جونم شکرررت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستي دوستان تاريخ سزارين من امروز مشخص شد ٣٠ تير تيكر بارداريم رو تغيير دادم . ان شا الله قسمت همه ...

ای جااانم.بسلامتی😍😍دیگه چیزی نمونده پس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستي دوستان تاريخ سزارين من امروز مشخص شد ٣٠ تير تيكر بارداريم رو تغيير دادم . ان شا الله قسمت همه ...

انشاءالله به سلامتی زایمان راحتی داشته باشید و دردونتونو صحیح و سالم بغل بگیرین❤️

خدا کنه فقط اشتباه ازمایشگاهی باشه 

اره به نظرم دفعه اول اشتباه کردن ۱۷هزار عجیب ولی۴هزار خوبه.خودشون اشتباه کردن نی نی شما سالم سالم.۴هزارم خوبه چرا نمیری سونو پیش دکترت انشاللله صدای قلبشم میشنوی به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شخصیه دیگه نمیدونم ...اخه من نه خونریزی دارم نه درد ی  چطور میشه اومده باشه پایین

بد به دلت راه نده

استرس برات خوب نیس

آزمایشگاه اشتباه کرده که گفته تکرار کن دیگه وگرنه که عددشو بهت میگفت