2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
مبارکت باشه عزیزم🌷 خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم برات الهی صحیح وسالم بغلش بگیری😍

ممنون عزیزم انشاللله بهترینها برای شما باشه🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون عزیزم من ۹سال ازدواج کردم و منتظر واقعا سخت و این لحظات بهترین لحظات زندگیم و فقط خدارو شاکرم ...

منم شرايطم كامل شبيه شماست

نه سال ازدواج و ميكرو چهارمم

امروز ٧ انتقالمه

برام دعا كنين♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم تبریک میگمممم خداروشکر...عزیزم سه بار قبلی کلا منفی بود؟یا سقط داشتین؟؟من بارسومم میخوام ...

ممنون عزیزم منفی بود.انشاللله به سلامتی انتقال بدی و اینبار مثبت شی.🌷🌷🌷🌷🌷همه کارهای لازم و انجام بده اب زیاد و پیاده روی از الان

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ای جانم انقدر برات ذوق زده ام خانومی احتمالا منم فردا صبح بی بی چک بزنم😊

عزیز دلم ممنونم مهربون منم ارزوم بی بی چک مثبت شماهارو ببینم🌷🌷🌷🌷

منم شرايطم كامل شبيه شماست نه سال ازدواج و ميكرو چهارمم امروز ٧ انتقالمه برام دعا كنين♥️

عزیز دلم انشالللللله شما هم مثبت باشی و با خبرای خوب بیای حتما اب زیاد بخور و هر روزی روزی ۲.۳بار تو خونه راه برو که خونرسانی به جنین سالم باشه🌷🌷🌷🌷🌷

وااای چقد باحاله بی بی چک مثبت😍😍😍 بازم بهت تبریک میگم.

عزیزم انشاللله به زودی برای شما🌷🌷🌷🌷🌷

عزیز دلم انشالللللله شما هم مثبت باشی و با خبرای خوب بیای حتما اب زیاد بخور و هر روزی روزی ۲.۳بار تو ...

سلام عزیزدلم

به به تبریک میگم خانمی.خداروشکر میبینم که مثبت شدی و حال تاپیک همچنان خوبه😍❤

ان شاالله قسمت الهام جان و تارا خانمی و محیای عزیز و سهیلای گل و بقیه ی منتظرا❤

ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری گلمممممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزدلم به به تبریک میگم خانمی.خداروشکر میبینم که مثبت شدی و حال تاپیک همچنان خوبه😍❤ ان شاال ...

ممنون عزیزم انشاللله نی نی شما هم خدا حافظش باشه.

انشاللله همینجور هر روز فقط خبرهای خوب🌷🌷🌷🌷

سلام دوستای خوبم

جواب ازمایشم اومده بچه ها.خودم از قسمت عفونت ادرار سر درنیاوردم ببخشید میذارم اینجا ببینم کی میدونه راهنماییم‌کنه تا شب یا فردا که برم پیش دکتر...

راستی نمیدونم چرا با‌ اینکه قرص میخوردم هرروز و دو سه ماه قبل تیروئیدم ۱ بود،امروز شده ۳ و خوردی!بچه ها مشکلی نیست توی بارداری این عدد؟!راستی ویتامین دی هم دکتر اصرار داشت با ازمایش قندم ماه های بعد بدم ولی خودم سرخود دادم😑

@تورک_آنا   عزیزم ممنون میشم هروقت اومدی راهنماییم کنی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم