2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دوستان کسی هزینه زایمان بیمارستان دی را امسال میدونه؟ هیچ جا اطلاعاتی نیست😕

عزیزم زنگ بزن بیمارستان بگو ب حسابداری وصلت کنن. از خودشون بپرس.

من همینکارو کردم بیمارستان آبان البته.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

خدا رو شکر مبارک باشهذعزیزم😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
تمام فوت هاتون ر جذب کردم وجمع کردم،الآن دارم میمالم به سروصورتم😂😂😂😂😂

😉😁👊

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

مبارکت باشه عزیزم🌷 خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم برات الهی صحیح وسالم بغلش بگیری😍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

سلام عزیزم تبریک میگمممم خداروشکر...عزیزم سه بار قبلی کلا منفی بود؟یا سقط داشتین؟؟من بارسومم میخوام انتقال بدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم بزودی خودت شاهد این لحظه ها میشی انشاءالله😚

قربونت برم😘 ..انشاالله با دعاهای شما

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دوستان کسی هزینه زایمان بیمارستان دی را امسال میدونه؟ هیچ جا اطلاعاتی نیست😕

زنگ بزن بیمارستان جواب میدن.

بیمارستان دی بیمارستان خوبی هست اما اگر بیمه ت اونجا رو ساپورت میکنه برو چون گرونِ .

خانومی بی بی چک صبح زدی؟ عکسشو بزار ذوق کنیم  من عاشق بی بی چک دو خطم😍😍😍😍 اینقدر هیجان زد ...

اره صبح ساعت۷ بیدار شدم اولین ادرار بود که غلیظ.ببخشید😊و بعد ۵دقه خط انداخت دیر خطش افتاد

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

وایییییی چقدر بزرگ عکس چرا؟ کل صفحه رو گرفته😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😄😄😄😄

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من سر همین انتقالم کم توت فرنگی نخوردم. امپول انوکسانم دارم. خوشگلم اراده خدا بالاتر از این ح ...

راست می گی مرجان جون😘 نمیدونم چرا گاهی یادم میره.خدا از دست بندهایی مثه من چی می کشه😀 ممنون از یادااوری به جا😘😘

عزیزم هتل پارسیان استقلال بودیم سری قبل که منفی شد😢

انشاللله دلم روشن اینبار حتما مثبتی اینبار انتقال داشتی اومدی بم خبر بده عزیزم من شاید یادم بره🌷🌷🌷🌷🌷

خدا رو شکر مبارک باشهذعزیزم😍😍😍😍

ممنون عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷