ممنونم عزیزم انشاللله اینبار جواب بگیری🌷🌷🌷
من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم
هم ایمنی مشکل داشت که ۲روز قبل از انتقال سرم ای وی ای جی زدم و انعقادیم هم که ۱ماه قبل انتقال اسپرین خوردم و ۴.۵روز قبل انتقال شروع کردم به زدن هر۱۲ساعت امپول هپارین۵۰۰۰
و به تغذیم رسیدم رحمم سرد بود و کمربند شتر خریدم بستم ۱ماه و غذاهای گرم و خرما و اینا خوردم و اب خیلی تاثیر داره و پیاده روی اهسته من ۱ماه قبل همه این کارهایی رو که انا جون گفت و بچه هکی تاپیک انجام دادم خیلی تاثیر داره
روز انتقال تو اتاق تا برم انتقال اون۱ساعت معطلیم و فقط راه رفتم که رحمم گرم و پرخون باشه و بعد انتقال هم نشاسته رو مامانم هر روز با اب روی شعله ۱۰ دقه هم میزد تا خامی نشاسته بره و میخوردم تا ۶.۷روز خوردم و قبل انتقالم برای اینکه اندومترم بره بالا لوبیا سبز خریدم و ۴.۵روز هر بار انداره یه لیوان پختم با ابو نمک و خوردم و اندومترم فکر کنم ۱۲بود و۳خطی
و ۴۰روز یس و یستشیر و حدیث کسا گرفتم که هنوز ۵.۶ روزش مونده
و هر روز ۱۲تا ایت الکرسی و حمد و توحید و۴قل
سوره جن برای چشم نظر
بعد انتقالم پای مر۵ گرفتم گفتن مقویه و تو سوپ ۲.۳روز خوردم و تو تمام غذاهام وقتی گرم میکردم و میکشیدم بعدش روش روغن زیتون میریختم و همش هر روز ۹.۱۰ لیوان اب ولرم با قرصام میخوردم و از روز سوم به بعد هم بلند میشدم راه میرفتپ روزی ۲بار که اکسیژن رسانی شه اما کار نکردم ولی مهمونی هم رفتم ۲بار که یکم از استرسم کم شه
امیدوارم همه موفق شن دعای همیشگیم🌷🌷🌷🌷