2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
@تورک_آنا     خوردن توت فرنگی برای کسایی که مشکل ایمنی وانعقادی دارن تو ماههای اول ضرر ن ...

من میدونم توت فرنگی برای مشکلات انعقادی خوب نی😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خدا كنه خيلي تپل باشه چون سن من اجازه نميده واسه بارداري دوم اقدام كنم يدفعه دو سه تا با هم بياند&nb ...

انشاله عزیزم... 

انشاله دو سه تا نینی بشن که دیگه سنت رو یادت بره😊😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر من پر روام😂😂این تیکر بارداری رو چجوری بزنم؟میدونم زوده اما خیلی دوسش دارم 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

الهی شکر 

خیلی خیلی مبارکت باشه انشاالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم🌹

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

عزیییییزم خداروشکر خیلی خیلی مبارکت😍😍😍..مطمین بودم مامان میشی با اون حس و انرژی مثبتت...گوارای وجودت😚😚

برو نی نی سایت من اطلاعات کاربری وضعیتت بذار بارداری😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جون تبریک میگم انشاالله شادیاشو ببینی😘

عزیزم بزودی خودت شاهد این لحظه ها میشی انشاءالله😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی شکر  خیلی خیلی مبارکت باشه انشاالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم🌹

ممنون عزیزم انشاللله بهترینها برای شما🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الهی آمین....ازنوع دوقلو

از اینااااا لطفا👧👦😍😍

عزیییییزم خداروشکر خیلی خیلی مبارکت😍😍😍..مطمین بودم مامان میشی با اون حس و انرژی مثبتت...گوارای وج ...

ممنونم عزیزم خدا نی نی شمارو هم حافظش باشه.اره گذاشتم🐴

اشتباه حساب نمیکنه ؟

من ۲۶ آخرین پریودمه و جنینام ۳روزن چی میشه الان من چند وقتمه🌷

فكر كنم من امروزم برم تست بدم دقيقا مشخص باشه كه مثبته يا منفي چون جنينها 5 روزه بودن و امروز روز 12 ...

عزیزم.اتفاقا خوب کاری میکنی دیرتر میدی مال بعضیا دیر بتا میره بالا 🌷🌷عاشق صبوریتم

نمیدونم نشاسته چیه از همیناییکه همه جا هست و همه دارن 🐴و ۱قاشق غذا خوری نشاسته رو توی اب سرد اول حل ...

میشه با آب سرد خورد؟ چون من از شهرستان میرم تهران اونجا هتل میمونم امکانات گاز و اینا رو ندارم😔

خدای مهربونم شکرررررت .
فكر كنم من امروزم برم تست بدم دقيقا مشخص باشه كه مثبته يا منفي چون جنينها 5 روزه بودن و امروز روز 12 ...

تارا جون انشاءالله ک.مامان بعدی شما هستی عزیزم🙏

نمیدونم نشاسته چیه از همیناییکه همه جا هست و همه دارن 🐴و ۱قاشق غذا خوری نشاسته رو توی اب سرد اول حل ...

وای ذوق کردم برای تیکر بارداریت به به 

خدای مهربونم شکرررررت .
ممنونم عزیزم خدا نی نی شمارو هم حافظش باشه.اره گذاشتم🐴 اشتباه حساب نمیکنه ؟ من ۲۶ آخرین پریودمه و ...

منم تیکر رو طبق اخرین پری گذاشتم ک بعد با سن بارداریم یک روز تفاوت داشت فقط