2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
عزیزم.اتفاقا خوب کاری میکنی دیرتر میدی مال بعضیا دیر بتا میره بالا 🌷🌷عاشق صبوریتم

اناالله مع الصابرين 

شنبه يكي از دوستام كه دفعه دومش بود منفي شد بيمار دكتر اقصي است خيلي ناراحت شدم براش امروز با خبر مثبت شما اون تلخي از يادم رفت انشالله الهام هم بياد بگه مثبت شده و امرزو تاپيك از شادي بره روي هوا. 

من انتقال اولمه عزيزم وقتي ميبينم بچه ها چندبار تكرار كردن به خودم ميگم زياده خواهيه كه توقع داشته باشي دفعه اول مثبت بشي ولي اگه خودش صلاح ميدونه همين دفعه اول انشالله منم مثبت بشم چون خودش ميدونه سر ازدواجم 11 سال صبوري كردم اين طرف داستان ديگه زياد منتظرم نگذاره هرچي كرمشه من تسليمم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم خدا نی نی شمارو هم حافظش باشه.اره گذاشتم🐴 اشتباه حساب نمیکنه ؟ من ۲۶ آخرین پریودمه و ...

امروز روز چند انتقالی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

الهی هزار مرتبه شکر امسال ی عالمه بچه های زمستون داریم😍😍😍😍 مبارک عزیز دلم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
میشه با آب سرد خورد؟ چون من از شهرستان میرم تهران اونجا هتل میمونم امکانات گاز و اینا رو ندارم😔

اره میشه کجا جا گرفتی عزیزم؟🌷دکترت کیه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای ذوق کردم برای تیکر بارداریت به به 

عزیزم انشاللله به زودی شما بزنی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم تیکر رو طبق اخرین پری گذاشتم ک بعد با سن بارداریم یک روز تفاوت داشت فقط

ممنونم عزیرم🌷🌷🌷

سلام بچه ها من رفتم ازمایش دادم جالبه که آزمایشگاهیکه رفتم میزاره تو دستگاه و جوابش و ۲ساعت میده💜💜 ...

عزیزم مبارک باشه خداروشکر❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اناالله مع الصابرين  شنبه يكي از دوستام كه دفعه دومش بود منفي شد بيمار دكتر اقصي است خيلي نارا ...

ان شاءالله همین دفعه اول مثبتی. من مطمینم که مامان شدی😍

خیلیا دفعه اول مثبت شدن. به تعداد دفعاتش نیست فقط باید وقتش رسیده باشه و‌خدا برامون صلاح دونسته باشه

اناالله مع الصابرين  شنبه يكي از دوستام كه دفعه دومش بود منفي شد بيمار دكتر اقصي است خيلي نارا ...

الهی امین انشالللله مطمقنم و دلم روشن هم شما هم الهام هم همه بچه ها به امید خدا مثبتن🌷🌷🌷🌷🌷

امروز روز چند انتقالی؟

امروز روز ۱۲ و روز ۱۴ پری انتقالم بود🌷🌷