2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

میگم مهربونا...🍀

من فردا آزمایش قند ناشتا دارم...آزمایش معروف😁

حالا قرص تیروئیدمو بخورم برم آزمایش یا نخورم؟🤔🤔🤔

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خانوما من امروز ٦ انتقالم به نظرتون اگه كاراي خونه رومثل ظرف شستن و غذا پختنو خودم انجام بدم ايراد ...

عزیزم کلا باید هر وقت که خسته شدی زودی دراز بکشی کارکن اما اصلا به خودت فشار نیار و و به عضلات شکمت چیز سنگین بلند نکن.کلا جاروبرقی و سشوار خیلی بده🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان پریود بعد میکروی منفی خیلی درد دارم طبیعیه؟

اره طبیعیه چون قرص خوردی و اندومترت ضخیم شده تا بریزه دردناکه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
میگم مهربونا...🍀 من فردا آزمایش قند ناشتا دارم...آزمایش معروف😁 حالا قرص تیروئیدمو بخورم برم آزما ...

اگه ناشتا نخور و وقتی ازمایش دادی همونجا بخور.

سلام شما ذخیره تخمدانت خوبه؟

راستش نمیدونم خوب هست یا نه اما سال ۹۳ که پانکچر شدم ۲۹ تخمک بود هایپر شدم ولی فقط ۸ تاش جنین شد . اخرین جنین های انتقالیم گریدب بود .

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
دوستان پریود بعد میکروی منفی خیلی درد دارم طبیعیه؟

بله متاسفاته خیلی دردناکه اگر درد غیر قابل تحمل شیاف دیکلوفناک ۵۰ میلی استفاده کن.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام دوستان من ۵بارسقط داشتم که ۳تای اول پوچ بود وچهارمی که هرروز امپول هپارین میزدم قلب تشکیل شد وه ...

اینجا رو نمیدونم

ولی وقتی جنین رو تو ازمایشگاه تشکیل میدن از همه نظر چک میکنن که سالم باشه

من تو رویان دیدم خانومایی بودن که بچه اولشو مشکل داشت اومده بودن اونجا که بچه بعدیشون سالم باشه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خانومي من خيلي مستعد يبوستم روغن زيتون اول صبح هم ناشتا خوردم رو نيمرو خوردم تو سوپ و سالاد هم خو ...

یه پیشنهاد بهتون میدم رد خور نداره

ما تو خونوادمون این مشکل شایع هست

دقیق رعایت کن اصلا هم سخت نیست

عزیزم شب قبل از خواب یه لیوان اب ولرم بخور(ولرمی که نه داغه نه سرد و راحت میخوری. طوری که خودت سبکی آب رو متوجه میشی)

صبح برا نماز بیدار شدی یه لیوان دیگه بخور. 

اگه دوباره میخوابی تا وعده صبونه. قبل از صبونه هم یه لیوان بخور

اگه برا نماز بیدار نمیشی اشکال نداره دومی رو قبل از صبونه بخور

صبونه که خوردی یکی دو ساعت بعد قططططططعا میری دسشویی

اگه موفقیت امیز بود بهم خبر بده🤗

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها من امروز رفتم سه تا فندوقامو با خودم آوردم😍😍التماس دعا

مبارک باشه 

انشالله که خبرهای خوشی در راه است👍🙏

خوش اومدن کوچولوهای گوگولی مگولیت😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره منم دیگه گفتم.حساس نباشم ب تکون...راستی دکتر ک بچه رو چک کرد گفتم.جنسیتش هم معلومه گفت شومبولشو. ...

مبارکه پسر ... طلا 😉👍👼

ممنونم عزیزم،خدا کنه منم حداقل هشت تا فولی داشته باشم

دوست عزیزم بگو خدا کنه جنین های سالمی برام تشکیل بشن تعداد فقط عددِ با یه دونه خوبش مامان میشی عزیزم