2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
مبارکه پسر ... طلا 😉👍👼

فدات عزیزم...انشاءالله بزودی قسمت خودت😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود.دکتر گفت چیزایی که من باید بررسی کنم که عالیه مشکلی ...

سلام خاكستري جون ، خدا رو هزاران بار شكر عزيزم ، ان شا الله بقيه بارداريت هم به خير و خوشي ميگذره خانمي ، ان شا الله خيلي زود قسمت همه منتظرها و دوستان گل بشه .

بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌

بتام شد ۱۸۰۰۰

دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته هفتم زیاده و مال هفته ۱۲ به بعده

شما چی میگید؟یعنی ممکنه خارج رحمی باشه!!؟

سلام خانوما يه چند مدل سوپ كه بي مشكل باشه موادش ميگين لطفا براي جلوگيري از يبوست ميگن بيشتر سوپ خ ...

عزیزم کی گفته سوپ خالی برای یبوست خوبه؟

خوراک لوبیا چیتی (خیس خورده)با سیب زمینی نگینی همراه با نون که بهتره سنگک باشه بخور 

حجم نرم و کافی برای دفع میده 

توش روغن زیتون هم بزن

برنج رو نرم بردار و با غذات آب ، ماست نخور

خوب و زیادتر از قبل غذات رو بجو

آش الو و سوپ الو که یکی از دوستان گفتن هم خوبه اما خالی نخور...

اب ولرم زیاااااااد بخور ناشتا باشی که چه بهتر...

کیوی و خیار سالادی هم برات خوبه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خانمی سشوار چرا بده؟ من رفتم حموم موهامو سشوار کشیدم🙄🙄

اونجوری بد نیست که چیزی بشه اما در کل میگن سعی کنید  زیاد استفاده نکنید🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها کمک!!!!❌❌❌❌❌ بتام شد ۱۸۰۰۰ دکترش گیر داده بیا تکرار کن یا فردا برو سونو این عدد برای هفته ه ...

به نظرم ۲قلو هستش برو سونو 

خارج رحمی که عددش پایین

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دخترااااا چه خرابکاری کردم من!!! امروز با کلی برنامه ریزی و کلک و ملک به هوای کلاس دخترم رفتم ازمای ...

وااای با پستت چقدر خندیدم😁

انقدر حواست پرت کلک زدن بوده بیای بیرون یادت رفته ... خوبه ازمایش تیروئید ندادی😂😂

حواس پرتی از نشانه های بارداری سالمِ خیالت راحت😉

عزیزم کی گفته سوپ خالی برای یبوست خوبه؟ خوراک لوبیا چیتی (خیس خورده)با سیب زمینی نگینی همراه با نون ...

عزيزم من سوپ آلو رو به محضي كه من ميخورم يبوستم از بين ميره انقدر كه سوپ آلو موثره در يبوست. 

سوپ آلو قرار نيست فقط داخلش آلو باشه كناره مواد ديگه سوپ آلو هم داره مثل خورشت آلو. واي براي من كه معجزه ميكنه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
این دو تا چه فرقی با هم دارند؟

بتا فقط میگه مثبتی یا منفی مثل بی بی چک

تیتر عدد بهت میگه که مثلا ۳۰۰ هستی...

آنا جان و دوستان يه سوال 

حالت تهوع از كي شروع ميشه؟ 

ميشه اصلا حالت تهرع نداشت؟ 

اين صحت داره كه ميگن كسي كه حالت تهوع داره قلب جنين تشكيل ميشه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام بچه ها من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود.دکتر گفت چیزایی که من باید بررسی کنم که عالیه مشکلی ...

الهی شکر عزیزم خوشحال شدم😘