2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
نه عزیز اینطور نیست  سونوی دکتر نصر تمام فولیهارو حتی زیر ۱۰ میلیمتر بهتون گزارش میکنه درحالیک ...

ممنونم عزیزم،خدا کنه منم حداقل هشت تا فولی داشته باشم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂

نفسی جون من امروز حس میکنم سینه هام خیلی کوچیکتر از قبل شده خیلی نگرانم برا شما چطوره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نفسی جون من امروز حس میکنم سینه هام خیلی کوچیکتر از قبل شده خیلی نگرانم برا شما چطوره ؟؟

عزیزم برامن عادیه..ولی گاهی روزا شکمم انگار کوچک میشه..ولی نگران این تغییرات نباش..طبیعیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم برامن عادیه..ولی گاهی روزا شکمم انگار کوچک میشه..ولی نگران این تغییرات نباش..طبیعیه

منم بعضی روزا شکمم خیلی کوچیک میشه و انگار بالا میره و سینه هام هم ککچیک و بالا میره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم جوابت خوب بوده ولی چون تجربشو داری من جات بودم سلفری انجام می‌دادم....  چون تهاجمی نیست. ...

اره باید همین کارو کنم خودم دودل بودم پس بهتره ..

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
منم بعضی روزا شکمم خیلی کوچیک میشه و انگار بالا میره و سینه هام هم ککچیک و بالا میره

بارداری کلا پر از تغییرات عجیب غریبه😁ی روز کاملا بی علامت ی روز کلی علایم.و درد...بیخیال باش عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خاكسترى من كه بهت گفتم ١٪؜ هم نگران نباش منم از هفته ٢١ به بعد خيلى كم و از هفته ٢٢ بيشتر حس كردم تك ...

چشم چشم چشم ممنونم از لطفت عزیزم.تیکر خوشگلتو میبینم باورم نمیشه....چقد زود گذشت.البته برای ما

التماس دعا خانمی.بوس برای وروجکت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
صدف جوني مباركت باشه ، ديدي بهت گفتم مطمئنم آزمايشت مثبت هست .

اوهوم  ممنونم ،دعاکنیدتا آخر همه چی خوب باشه آزمایش پس فردامم خوب باشه گفته دوشنبه باز آزمایش بده،فقط نمیدونم برای قلب باید کی برم خود ماما انگار نمیدونست کی باید برم برام سونو نوشته ولی تاریخ نزده😄

باید برم بیمارستان تحت نظر باشم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیم.نگران نباش منم امروزب دکتر گفتم همه مدام میگن بچت تکون میخوره؟؟دکتر گفت الان خییییلی زوووده.. ...

خداروشکر که همه چی خوب بوده عزیزم...چقد خوب که صدای قلبشو شنیدی.من دل تو دلم نیست تا فردا فکرکنم دیوونه شم😂 وای چقد هرروز کم تحمل تر از قبل میشیم😀😂

اره منم انقد بقیه میگن میرم تو فکرش.وگرنه دکتر به منم گفت هنوز زوده برای حرکت..مخصوصا با شرایط جفت من

ان شاالله حسش میکنیم همین روزا

امیدوارم قسمت تموم منتظرا شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

چقد مثبت خوشگل داشتیم😍😍😍خدایا هزار مرتبه شکرت.ان شاالله تاپیک همیشه همینقد پر از خبرای خوش باشه و هرروز یکی از لیست منتظرا خط بخوره❤

دوستان کسی در مورد آزمایش توکسوپلاسما اطلاعاتی داره؟

اگه IgM و IgG هردو منفی باشه

مفهومش اینه که فرد الان مبتلا نیس و قبلا هم مبتلا نشده

در این صورت چه مراقبت خاصی می خواد؟

جانم آزي جان ، ديدم در مورد لكه بيني پرسيده بودي ، من از اول لكه بيني نداشتم ولي هفته ١١ خونريزي خيل ...

مرسی عزیزم. اره راستش یکم نگرانم. لکه بینی خیلی کمی دارم درحد یه لکه های قهوه ای همسرم میگه طبیعیه خودتو درگیر امپول و شیاف نکن فعلا