2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
جواب ازمایشم  منفی شد انگار دنیا رو سرم خراب شده چقدر خوش خیال بودم که فکر میکردم چهار تا جنی ...

ان شاء الله به حق حضرت علي اصغر عليه السلام به زودي زودي طبيعي باردار ميشي و لذت مادرشدن رو تا ابد خواهي چشيد الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
آخییییییش❤  بلاخره به اون پستی که دنبالش بودم رسیدم🍀☘🍃 مبارکت باشه مااااااااااااااااامااااا ...

ممنون مرجان جون خدا نی نی قشنگتو برات حفظ کنه  

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله سلامت باشه مادربزرگای فامیل ما میگن وقتی شکم کوچیکه و تو پهلوهاست بچه پسره😆 امان ازدست ا ...

قربونت عزیزم ممنون ان شاالله قسمت خودت یه نی نی سالم و صالح، پس اینطور که فهمیدم طبق آمار،  مامان بزرگای ما اشتباه میگن چون همه حرف شما رو زدن😄

عزیزم اگه از قبل باشه بهتره چون میتونه رو خونرسانی به رحم و تخمدانم اثر بذاره..... 

اهان اخه من دوبار تخمک کشی کردم هردوبار تخمکا نارس بودن 

یعنی ربطی داره 

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
عزیزم اچ دی انگار هورمونش قوی تره.من قبل انتقالم اچ دی داشتم..🍀

آهان.

من بارهای قبل ال دی میداد بهم.البته بعد از سونو.

اما اینبار نشد که برم سونو ، گفت ال دی بخور ده دوازده روز بعد بیا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دخترااااا چه خرابکاری کردم من!!!

امروز با کلی برنامه ریزی و کلک و ملک به هوای کلاس دخترم رفتم ازمایشگاه از بس هول شدم نگفتم بتا تیتر میخوام بتا معمولی دادم حالا که جوابشو گرفتم اعصابم خورد شد😔😔😔😔به نظرتون میخوام برم دنبال دخترم دوباره از بدم!!!؟

خانما میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید این انتقال چهارممه و روز ۱۲ انتقالم هرچی به روز آزمایش ...

عزیز دلم منم چهارمین انتقالم خدا بزرگ حتما مامانی چرا الکی غصه میخوری فقط از خودش بخواه.انشاللله بآبروی جدم امام حسین بارداری🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دخترااااا چه خرابکاری کردم من!!! امروز با کلی برنامه ریزی و کلک و ملک به هوای کلاس دخترم رفتم ازمای ...

ازی جون استرس نده ب خودت..اگه میبینی بتا بدی خیالت راحت تر میشه برو بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم تا دیروز بجز پنج شنبه جمعه ها نصف قرص می خوردم ولی از امروز به گفت نصف قرص هر روز بنظرتون دکترمو ...

نمیدونم اما اگه داروها مثل هم باشه من هر روز۱عدد کامل خوردم به جز ۵شنبه و جمعه و صبونت و ۴ساعت بعدش بخور مثل من انشاللله زود میاد پایین معمولا میگم ۲به پایین خوبه🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
جواب ازمایشم  منفی شد انگار دنیا رو سرم خراب شده چقدر خوش خیال بودم که فکر میکردم چهار تا جنی ...

عزیز دلم از خدا هرچی زودتر این انتظار برات تموم بشه و طعم مادر شدن رو بچشی ب حق شش ماهه امام حسین از خدا میخوام هرچی زوتر دامنتو سبز کنه❤❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دخترااااا چه خرابکاری کردم من!!! امروز با کلی برنامه ریزی و کلک و ملک به هوای کلاس دخترم رفتم ازمای ...

عزیزم نمیشه بگی از همون خونه بتا تیترش و بون

خانومي من خيلي مستعد يبوستم روغن زيتون اول صبح هم ناشتا خوردم رو نيمرو خوردم تو سوپ و سالاد هم خو ...

خانومی من روغن زیتون و آب لیمو روی سالاد کاهو با حجم زیاد هر وعده، نوشیدن زیاد آب حدودا روزی ۱۲لیوان و خوردن انجیر خشک برام جواب داد