2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
[QUOTE=92914883]معمولا زودتر از 6 نمیشه....  انشالله دو هفته دیگه حتما میبینی..... [/QUOTEپس دک ...

منم ۲۸ام نوبت دارم با دکتر..❤

عزیزم من همون شش هفته بودم که رفتم سونو‌،ساک و قلب رو دیدم.

البته دکتر گفت بتات بالا بوده دیده شده.

ان شاءالله از توام میشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا به همسر من اجازه داد بیاد....  نه عزیزم صدای قلب رو نمیذاره....  ولی تپش قلب ...

همسر منو بار اول نزاشت. بار دوم اجازه داد که رفتیم تو و سونوی شکمی راضیش نکرد گفت واژینال..

همسرم تا اسم واژینال اومد در رفت... دکتر گفت چرا رفت میتونست بمونه😂😂😂 گفتم فک کنم خجالت کشید😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم چون در کل آزاده فک نکنم گیر بدن.... برو بگو با آزمایشام یجا بوده...آزمایشگاه مونده.. ولی فقط ...

مرسی عشقم.اون بنده خدا هم تو دوتا برگه نوشته منتها منگنه‌کرده بود به هم😂😂😂 منم که خجسته😂اصلا یادم نمیاد چیکارش کردم.اره خداکنه اذیت‌نکنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانماوآنا جان آز اسپرم همسرمومیذارم لطفا بگیدچقدبه میکرو امیدوارباشم

عزیزم مورفولوژی نرمالش 1 درصده ک پایینه و تحرک آ و ب هم کمه چند تا آیتم دیگه هم مشکل داشت زمان تبدیل شدن ب مایع هم خیلی طول کشیده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانماوآنا جان آز اسپرم همسرمومیذارم لطفا بگیدچقدبه میکرو امیدوارباشم

فک کنم اونیکیم غلظته ک کمه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنونم😔

خواهش میکنم عزیزم.ناامید نباش انشالله ک دارو میگیرن اوضاع عالی میشه

خواهش میکنم عزیزم.ناامید نباش انشالله ک دارو میگیرن اوضاع عالی میشه

ممنونم دارو قبلا استفاده کرده ج نداد حالا میخوا ماه بعدبریم میکرو

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
خاکستری جون تو فقط به چیزای مثبت فک کن❤ قبل تکونا میگی برم سونو ببینم خوبه،بعد تکونا توهم میزنی وای ...

چشم عزیزدل.ممنونم بابت حرفای قشنگت

من اگه شما مهربونارو نداشتم چیکار میکردم اخه

والا این تاپیک و این دوستای ماه نمیدونم جواب کدوم کار خوبمه😁❤

انشاالله این استرسای شیرین قسمت تموم منتظرا شه...منم دارم میرم..توی راهم...ان شاالله مشکلی پیش نیاد و سونو هم بگه همه چی عالیه❤ دیشب تا حالا درست حسابی خوابم نبرده!بعدش یه دل سیر میخوابم😁

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم دارو قبلا استفاده کرده ج نداد حالا میخوا ماه بعدبریم میکرو

انشالله ک نتیجه میگیرین عزیزم💟💟

سلام دوستان من برای بار سوم هم منفی شدم دیشب خیلی گریه کردم ولی مهم نیست قسمتم الان نبوده.میخوام با ...

منم اندو دارم و امروز جوابم منفی شد

شما لاپرا کردی؟

یکم اگه حوصله داری تعریف کن چه راههایی رو رفتی

چشم عزیزدل.ممنونم بابت حرفای قشنگت من اگه شما مهربونارو نداشتم چیکار میکردم اخه والا این تاپیک و ا ...

عزیزم انشالله ک هیچ مشکلی نیس و همه چیز خوبه خدایی ک تا اینجا هواتو داشته بعد اینم خودش هواتو داره.نگران نباش

عزيزم چون بتات بالا هست احتمال هست تشكيل بشه ولي خوب براي اينكه استرس نداشته باشي ميتوني دو هفته ديگ ...

آهان به شلوغی بیمارستان فکرنکرده بودم،ممنونم از راهنماییت❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان