2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راه برو و اب هم زیاد بخور.من هررگاهی تیر میکشه فقط دورو ور نافم و زیاد راه میرم کمردرد میشم و میخواب ...

خیلی آب میخورم از هفته دوم راه هم زیاد میرم ولی تو خونه هنوز بیرون نرفتم بعد از انتقال

همه اینها نشونه خوبیه  نی نی ها دارن ابراز وجود میکنن برای مامانشون😍😍😍 نی نی های ما بی حال ...

نه بابا هر کی یه جوره بعضی نینیها ارومن مامانشونو اذیت نمیکنن😗😗😗😗😗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پسره عزیزم، سونوی آنومالي گفت پسر، ولی مادربزرگای فامیل میگن چون شکمت کوچیکه و رفته تو پهلوهات پس دخ ...

ان شالله سلامت باشه

مادربزرگای فامیل ما میگن وقتی شکم کوچیکه و تو پهلوهاست بچه پسره😆

امان ازدست این مادربزرگا.کلا دکترا رو قبول ندارن😅😅😅

ا ره گفت به محض مثبت شدن ازمایش بده ببینم تو چه ثابت شده تیروییدت انشاللله پس فردا میرم ازمایش میدم ...

ان شاالله پس فردا دست پر برمیگردی و خبر خوشو بهمون میدی.منم هنوز میخورم گلم.اوایل بارداری یه بار ازمایش دادم امروز هم رفتم ازمایش دادم ببینم اوضاع چطوره.برای من خیلی پایین اومده بود و عددش ۱ شده بود.ولی دکتر‌گفت ادامه بده قرصو.اره متخصص غدد خیلی بهتره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره من رفتم دکتر تو ۲هفته اوارد پایین با قرص و شد نیم عددش زود میاد پایین اگه وقت داری عزیزم🌷

آره پس فردا قرص ضدبارداریم تموم میشه پریود که شدم میرم تو سیکل خودش یک هفته طول می کشه تا پریود بشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بزار حتی بیشتر از نیم ساعت بگذره من مثلا موقع نماز صبح میخوردم و میخوابیدم بعد ۳.۴ساعت پامیشدم صبونه ...

آه چه خوب نمی دونستم فکر میکردم نباید بیشتر موند از نیم ساعت ممنون از راهنماییت عزیزم الهی که خدا دلتو شاد کنه

اره من رفتم دکتر تو ۲هفته اوارد پایین با قرص و شد نیم عددش زود میاد پایین اگه وقت داری عزیزم🌷

میشه بگی چند بود که تو دو هفته شد نیم 

آه چه خوب نمی دونستم فکر میکردم نباید بیشتر موند از نیم ساعت ممنون از راهنماییت عزیزم الهی که خدا دل ...

اره به منم دفعه اول درست توضیح ندادن از ۴.۵ شد ۶ و افتضاح شد قرش و میخوردم نیم ساعت بهد نون پنیر میخوردم که انا جون گفتن تازه نباید تا فاصلل کم کلسیم خورد 

بعدش رفتم یه دکتر دیگه اون بهم گفت و شد نیم از ۶

روزی ۱عدد قرص لووتیروکسین ۰/۱ میخوردم به جز ۵شنبه و جمعه ها💓💓💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خدا کنه الان دوستمون می گفت رنج نرمالش 2.5 واسه من 3.5 فکر نکنم خیلی مهم باشه تازه ممکنه تا پریودم ت ...

صد در صد تا اون موقع میاد پایین،اهمیتش تو دوران بارداری هست که جنین از شما تغدیه میکنه،برای کسایی که میخوان باردار بسن زیر دو و نیم خوبه یک و یک و نیم خوبه

جدی قلبش ینی یک هفته دیگه تشکیل میشه؟چطوریه من سردرنمیارم،آخه ماما گفت تیر برو برا سونوی قلب دکتر ج ...

عزيزم چون بتات بالا هست احتمال هست تشكيل بشه ولي خوب براي اينكه استرس نداشته باشي ميتوني دو هفته ديگه بري ، ميتوني از بيمارستان هم يك متخصص زنان انتخاب كني ولي خوب من خودم مطب راحت ترم ، يك بار مجبور شدم جواب آزمايشم رو ببرم دكترم توي بيمارستان ببينه خيلي شلوغ بود و خيلي اذيت شدم ، حالا شما هم اگر دكتري رو توي بيمارستان انتخاب كردي حتما مطب هم داره اون دكتر بعدش بري مطبش بهتره .

فکر کنم دیره واسه لانه گزینیش من پنج شنبه نهم انتقال داشتم

نه عزيزم چه ديري هست ، من انتقال اولم كه لك لانه گزيني ديدم روز ١١ بود تازه جنينم هم بلاست بود ، ان شا الله براي شما هم لك لانه گزيني هست .