2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045616 بازدید | 684476 پست
من روز ۱۰ انتقالم تا حالا لک ندیدم ولی  کمردرد و پادرد خفیف اومده سراغم از ظهر ممکنه دارم پریود ...

تارا جان علایم پری و دردش رو همه دارن ولی دلیل اومدن پری نیست اصلا نگران نباش نی نی داره جاگیر میشه

دوستان من بتام ۱۷۴۳۰ شد       چرا انقدر زیاده امروز ۱۵ انتقالمه

مبارک عزیزم ای جون خدارو شکر ی مامان دیگ تو گپ داریم😍😍😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه مبارکیش اقلا تا اخر هفته هم ادامه میدا کنه شامل حال ما هم بشه

انشالله برای همیشه ادامه پیدا کنه خدا ک بخیل نیس انشالله این در رحمتش ک باز شده همینجور بااااز بمونه تا همه از توش رد شیم بریم اونور تو دسته ی مامانا بحق محبوبان الهی

الهی امین

...

آزي25776 جون💐 و

sadaf25 جون 💐

مبارکتون  مباشه مامان😘😘😘😘💃💃💃💃💃💃💃

خداروشکر که هر هفته خبر خوبی داریم و پراز اتفاقات خوب داره میفته😇😇😇😇😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خداروشکر که همه چی خوب بوده عزیزم...چقد خوب که صدای قلبشو شنیدی.من دل تو دلم نیست تا فردا فکرکنم دیو ...

خاکستری جون اینقدر نگران نباش ....حالا که دلنگرونی بهت بگم منم هر دوتا شون جفتشون قدامیه و تا الان که ۱۸ هفته هستم حرکت شونو زیاد حس نمی کنم هر چند روز یا بستگی به موقعیت قرار گرفتنم می فهمم.بهداشت هم ازم پرسید حرکاتشونو می فهمی؟ گفتم نه زیاد بعد تعجب کرد !!!گفتم یه وقتایی مثل مورچه گاز گرفتن یا بال زدنه پروانه حس می کنم؛ گفتم فک می کنم به خاطر جفتمه که قدامیه خودشم تایید کرد .....

من فک می کنم اون تو دارن مراعات مامانشونو می کنن خدا خیرشون بده...بعد که بیان می بینیم چه زلزله ای بودن😂😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خاکستری جون اینقدر نگران نباش ....حالا که دلنگرونی بهت بگم منم هر دوتا شون جفتشون قدامیه و تا الان ک ...

سلام مامان آینوش😘😍

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم. اره راستش یکم نگرانم. لکه بینی خیلی کمی دارم درحد یه لکه های قهوه ای همسرم میگه طبیعیه خ ...

آزی تو رو خدا حرف همسرتو تو این مورد گوش نکن😶😶....طبیعی که هست اما برو دکترت تا اگر نیاز هست شیاف بنویسه برات...مراقب نینی ما باش که باباش نمیدونه چقدر خاله براش ذوق مرگ شدن که اومده😍....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن فقط سعي كن چيزهاي مقوي بخوري و كاري به اضافه شدن وزن خودت نداشته باش . ...

مرسی از راهنماییت عزززیزم💓

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
به سلامتی عزیزم. انشالله که قلبش همیشه سالم و سلامت برات بتپه

فدات عزیزم..انشاءالله خودت بزودی قلب کوچولوتو میبینی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم از بیمارانش اینجا هستن....  سوالات بپرس ببینن جواب میدن....

سلام تورک آنا جان

چشم دوباره سوالمو می پرسم

دنبال دکتر خوب می گردم که بتونم به حرفاش اعتماد کنم

قبلا یادمه شما خودتون پیش بیطک طرازی می رفتین درسته؟