2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست

سلام بچه ها فوریه لطفا یکی جوابمو بده من فردا مبخوام برم آزمایش امروز تحریک شدم و واژنم معذرت میخوام انقباض داشت بعد بلافاصله بعد دیدم ازم خون شل قهویه ای اومد چیکارکنم توروخدا جواب بدید شیاف بزارم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال دارم. همسرمن یکبار بیوپسی شد وضعیف بودن اسپرماش فریز نکردن گفتن مجددا باید همزمان با ...

عزیزم بستگی به مرکز داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@تورک_آنا   چیکارکنم؟لطفا زود جواب بده بعد از تحریک شدن ازم خون اومد حون قهوه ای روشن شل

شیاف میتونم بزارم؟قبلا انتقال داده بودم از شیافام مونده

میشه بزارم؟چیکارکنم میترسم خون میاد😭😭😭😭

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دوستان من روز پنج انتقالم الان دو روزه چشمم سمت راست در میگیره میزنه با گیجگاهم الانم دیدم تو چشم ر ...

عزیزم ممکنه از داروها باشه.... 

انشالله الان بهتری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امیدوارم همه گی خوب باشین انا جون من ب لطف و معجزه خدا بعد س بار ای وی اف منفی مادر شدم ...

سلام عزیزم.....

خدارو هزار مرتبه شکر برا معجزه شیرینش.... 

بله عزیزم سونوی واژینال میکنه نگران نباش.... 

منم سونوی واژینال داشتم.... 

حتی سر دخترم که خونریزی داشتم.... 

بچه ها انوکساپارین ب شکم می زدین یا بازو تو بارداری؟

من سر هر دو بارداریم به شکم زدم.... 

هیچی نیست اصلا نگران نباش نیاز به شیاف هم نیست

تو نت خوندم جنین تو ماه اول جاش سفت نیس و انقباضات رحمی خوب نیست و خطرناکه😭 

تا اخر بارداری دارم پس

من که سر میکرو و طبیعی هر دو تا آخر داشتم.... 

حتی سر بارداری طبیعیم چون زایمانم یهویی شد تا شب قبلش زدم.... 

سلام چه غذاها و میوه های رو بعد انتقال نخوریم بهتره من که دیروز انتقال داشتم همه چی دارم میخورم یه ج ...

والا من هر چی که مناسب طبعم بود خوردم.... 

اعتدال بهترین کاره..... 

مرسی عزیزم من خودم ذخیرم کم بود  لوله هامم یکی پیچ واپیچ اون یکی یکم گرفته  همسرم شکست د ...

اتفاقا رمز موفقیتت همین آلزایمر بوده... 

بچه هاییکه مثبت شدین میگین چند روز بعد انتقال رفتین حموم و چجوری رفتین؟؟🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

من 3-4 روز بعد بود فکر کنم.... 

در کل زودم بری موردی نداره فقط طولانی نباشه و گرم و پربخار.... 

یه دوش 5 دقیقه حتی هر روزم باشه موردی نداره.... 

سلام دوستان اینجا کسی بوده مریض دکتر نصر باشه؟می خوام بدونم چه دکتریه؟

بله عزیزم از بیمارانش اینجا هستن.... 

سوالات بپرس ببینن جواب میدن....