2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
یعنی از علائم مثبت شدنه یا موقتی چند نفر شدیم؟ ابن حجم از اشتها به دو نفر نمیخوره انگار یک تیم فوتبا ...

عزیزم منم زیادی گشنه میشدم.... 

من سنگک خشک کردم و تیکه تیکه کرده بودم همش در حال خوردن بودم.... 

برا حالت تهوعهم هم کمکم میکرد بعدنا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها یکی به من کمک کنه..از وقتی که میکرو کردم و جوابش منفی شده به شدت کمر درد دارم.نشستن و وایسادن و ظرف شستن به شدت کمرم درد میگیره.خیلی اذیتم چیکار کنم این کمر درد به خاطر چیه؟مهره های آخر کمزمه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ميشه جواب منم بديد من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بار ...

عزیزم اصلا دنبال علائم نباش چون اصلا نمیشه روشون حساب کرد.... 

مامان با علامت داشتیم بدون علامت داشتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا جواب منو نميديد؟؟؟؟

عزیزم احتمالا دوستان به پستت نرسیدن... 

من فکر کنم جوابتو دادم الان سوالت یادم نیست.... 

سلام من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بارداري مثبت بوده

عزیزم واقعا علائم قبل هفته 6 خودشونو نشون نمیدن.... 

اولین علامت همون بتای + هست.... 

خون قهوه ای؟

آره قهوه ای روشن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آنا جون شما پنتو پرازول رو تا چند وقت تو بارداری مصرف کردین؟من هر کار میکنم نمیتونم قطعش کنم یه روز ...

عزیزم من سر دخترم از وقتی پردنیزولون شروع شد داشتم تا چند ماه اول بارداری دقیق یادم نیست اما دو یه ماه اول یادمه بود بعد قطع کردم.... 

اما یه مدت که گذشت دیدم دارم اذیت میشم دوباره شروع کردم و تقریبا دیگه تا آخرش داشتم.... 

سر پسرمم از وقتی ذات‌الریه کردم داشتم یعنی ماه دوم به بعد داشتم.... 

خلاصه نگران نباش بخور بهتر از مریض شدنه.... 

تارا هم با من انتقال داده به سلامتی روز ۸فکر کنم🌷🌷🌷

انشالله که مامان های بعدی شما باشید👍🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انای جان میشه کمکم کنی    

عزیزم شرمنده الان به پستت رسیدم.... 

انشالله تا الان بتای تپلتو دیدی و اینم لک لانه گزینی بوده.... 

سلام بچه ها یکی ازدوستام 24 تخمک داشته بعد عمل تهوع داشته بعدم کمردرد و.. الان شکمش بزرگ شده وشکم در ...

عزیزم انشالله بهتر شده درستترین کار مراجعه به مرکز بوده.... 

دوستان من امپول پورگون میرنم به زیر نافم امروز رفتم بزنم دیدم که دیروز سرش محکم نبود خالی نشد امروز دوتا باهم زدم الان استرس گرفتم .امکان داره تخمگ ازاد نکنم امروز روز ۹ پریودیم هست 

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸
به خدا خیلی تو فکرت بودم مریم جون خیلی دعا کردم برات. راستش مریم جون تموم داروها و مکمل ها رو قطع کر ...

آزی جون باورت میشه منم امروز این نرم افزارو نصب کردم.... 

برا ثبت تاریخهای پریودیم چون حافظم یاری نمیکنه یادم بمونه.... 

سلام آناجون و بقیه بچه ها  بچه ها من امروز صبح شد ۳۱پریودی که ۳روز بود عقب افتاده بود بی بی چک ...

عزیزم چه قدر این روزا خبرای خوشگل بوده جام حسابی خالی بوده.... 

خورد خورد میخونم ذوق مرگ میشم..... 

یکجا میخوندم از خوشحالی قالب تهی میکردم....