2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
فک کنم دیفرلین هم تو رو فحش بده اینقدر که بهش انگ چسبوندی اگه گذاشتی این داروی بدبخت کارشو بکنه!

روياجون چه كاري ميخواست بكنه بيشتر از اين كه من ديگه نميدونم كي مثل ادم تخمك گذاري بدون دارو خواهم داشت😭

...
دوستانی که مثبت شدن اکثرا لک دیدن قبل تیتر بتا یا ندیدن؟

من هیچ لک لانه گزینی ندیدم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم. من فردا بايد برم سونو ميشه روز ٢٥ انتقالم . آره يه روز اختلاف داريم 😊 من داروهام استراد ...

سلام عزیزم.من روز ۱۷انتقال سونو واژینال شدم.دیروزم دوباره سونو شدم چون خونریزی شدید داشتم که بخیر گذشت.داروهایه منم روزی دوتا استرادیول.شبی دوتا پروژسترون ۵۰.روزی یکی فمبیون. اسپرین ۸۰. امپول سلکسان ۴۰۰۰‌و یکی لووتیروکسین

خدایاشکرت.
سلام عزيزم. من فردا بايد برم سونو ميشه روز ٢٥ انتقالم . آره يه روز اختلاف داريم 😊 من داروهام استراد ...

سمانه جون شما پردنيزولون رو بر اساس ازمايشات ايمني داشتي يا همينجوري دادن بهتون؟ دكتر من همينجوري داد، 

بعدش اينكه براي انتقال از كي شروع كردن پرد رو براتون؟

...
سلام عزیزم.من روز ۱۷انتقال سونو واژینال شدم.دیروزم دوباره سونو شدم چون خونریزی شدید داشتم که بخیر گذ ...

نازگل جون خدا رو شكر ك بخير گذشته خيلي خوشحال شدم پيام مثبتت رو خوندم، ببين شما از همون قبل انتقال استراديول تون روزي دوتا بود؟

...
نازگل جون خدا رو شكر ك بخير گذشته خيلي خوشحال شدم پيام مثبتت رو خوندم، ببين شما از همون قبل انتقال ا ...

قربونت‌عزیزم.اره از روز دوم پریودی تا روز انتقال روزی سه تا استرادیول بود از روز انتقال شد روزی دوتا استرادیول تااا الان که همچنان ادامه داره نمیدونم کی قطعش میکنن؟!

خدایاشکرت.

سلام به همگی.تاپیک رو گم کرده بودما خخخخخ

اصلا نمیدونم این چه حسی دست از نینی سایت و شماها نمیتونم بکشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

عزيزم برا شنيدن صداي قلب هست انشاالله كه ميخواي بري ؟؟؟

ما هم بوديم ولي به من گفتن ٣٤ روز انتقالم بيا 

كاشكي ميشد سونو شكمي باشه 😞

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
قربونت‌عزیزم.اره از روز دوم پریودی تا روز انتقال روزی سه تا استرادیول بود از روز انتقال شد روزی دوتا ...

من ٥تا ميخورم روزي 

سينه هام درد ميكنه نميدونم از استراديوله يا بارداري

سمانه جون شما پردنيزولون رو بر اساس ازمايشات ايمني داشتي يا همينجوري دادن بهتون؟ دكتر من همينجوري دا ...

عزيزم همينجوري دكترم داد. قبل انتقال خوردم بعد انتقال نخوردم مجدد يك هفهته بعد انتقال شروع كردم به خوردن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزيزم برا شنيدن صداي قلب هست انشاالله كه ميخواي بري ؟؟؟ ما هم بوديم ولي به من گفتن ٣٤ روز انتق ...

سلام عزيزم. نه واسه ساك بارداري گفت بيا سونو واژينال. واسه قلب زوده تازه فردا ٥ هفته و ٦ روز  واسه من .آره با هم بوديم . ديرتر بهتره كه ممكنه صداي قلبش هم يك دفعه بشنوي. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزيزم. نه واسه ساك بارداري گفت بيا سونو واژينال. واسه قلب زوده تازه فردا ٥ هفته و ٦ روز  و ...

وقتي طولاني ميشه انگار تكليفت معلوم نيست ، ميگم نميدونم چيزي اون تو هست يانه 😀