2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
من اون دو هفته خیلی خرم و مست و ملنگ بودم و مثبت شدم..... حالا چکاریه گریه کنی بعد انتظار داشته باشی ...

طفلک شوهررررر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۴ مه پریود شدم و روز ۱۳ پریودم انتقال داشتم !

ببین دوست عزیزم من تو بارداری های قبل که عجله نکردم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد ازمایش دادم و به موقع رفتم سونو ساک و قلب و با هم دیدن و دیگه تمام. اما دفعه پیش یادته چه بلایی سرم اوردن پنج بار ازمایش دادم چندبار سونو رفتم نابودم کردن   اخه واقعا هفته پنج چه سونو رفتنی داره!چرا اینهمه عجله!من نمیدونم دکترا چیکار میکنن همسرم همیشه میگه نصف این لکه بینی ها و خونریزی ها به خاطر سونو واژینال بی موقع است من نمیگم کار همه دکتر ها اشتباهه اما میگم ما خودمون باید یکم صبورتر باشیم و بزاریم کارها با روال طبیعیش پیش بره. حالا هم اصلا نگران نباش تشکیل ساک و قلب تو افراد مختلف متفاوته مثل هورمون بتا که برای بعضی ها سریع تر بالا میره و بعضی ها کندتر. بچه ای که خدا داده رو بسپار به خودش که       گر نگهدار من ان است که من میدانم   شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم نگرانیم بجای اینکه کم بشع زیاد میشه 😞 ضخامت رحم اوکی بود و لک بینی رو گفتن من چیزی نمیبی ...

اصلا نگران نباش زود بود مطمينم هفته ديگه هم ساك رو واضح تر مى بينن هم قلب خوشگلشو🙏🏼💕

اگه خدا بخواد انتقالیمون قبول شده. شوهرم خونه زندگی رو برمیداره میاد مشهد😁

انشالله بهترینا براتون رقم می خوره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من امروز گزارش اتاق عمل رو گرفتم نوشته سه جنین شامل Blust و early blust انتقال داده شد با کی ...

عزیزم به نظر خوبه... 

به سلامتی بغلشون کنی.... 

راست میگی 😍 دکترم کلا استرس وارد کرد گفت ماه اول خیلی حساسع امکان داره حتی رشدش متوفق بشه حرفاش یاد ...

عزیزم بعضی دکترا بلد نیستن ارامش بدن بدتر استرس میدن.ِ.زبونشون عین نیش مار هست😏خدا خودش حافظ فسقلت باشه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بنظرم اب جوش و لیمو تازه و عسل... مخلوط کن.عسلشم کمتر بریز ان شاءالله بهتر میشی🍃

مرجان جون دارم از گلو درد و بدن درد میمیرم، یهو سرما خوردم، رفتم بیمارستان صارم فرستادن پیش دکتر عمومی، گفت گلو چرک نداره ولی التهاب شدید داره، قرص گیاهی مکیدنی با لوراتادین داده، فقط قرص گیاهی رو خوردم، من تا شنبه طاقت نمیارم، فردا آزمایشگاه بازه میرم آزمایشمو میدم، استامینوفنم داده گفت سردرد داشتی بخور، ولی دلم نیومد، بدن درد دارم😢 آز کشت ادرار و تیروییدم کنار قند برام نوشتن

سلام آنا جون دوستان کسی اطلاعت داره بهم بگه

من اسپرین و انوکساپارین استفاده دارم امروز لک دیدم قرمزم هست زنگ زدم منشی دکتر گفت اسپرین قطع کن نگران نباش ب خاطر اسپرین و انوکسا خونریزی کردی واسه همین دکتر گفت انوکسا نخر اون یکی بخر اومدی بگو نداشتن خریدم گفتم خوب برم بگردم امپولرو پیدا کنم گفت ن تا ماه اخر داری انوکسا بزن تموم شد بعد پیدا کن 

خلاصه گفت شیاف دوتا صبح شب انوکسا تا 3رور ادامه قطع نشد لک قطع کن اسپرینم قطع

آنا جان من دیشب به خونریزی افتادم و لخته ازم اومد امروز رفتم سونو ببینم دفع شده یانه.! سونو شدم گف ۵ ...

سلام تبريك ميگم خيلي خوبه كه تو سونو و تو هفته ٥ قشنگ جنين و كيسه زرده مشخص بوده نگران واسه چي هستي😍سونو واژينال شدي؟ عدد بتات چند بود؟ 

منم آخرين پري ٨ ارديبهشت انتقالم ٢٥ ارديبهشت 😊يه روز باهم اختلاف داريم منم شنبه بايد برم سونو. دكتر من گفت براساس آخرين پري سن بارداريتو حساب كن. واسه من هم دعا كن عزيزم 🙏♥️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ای جونم❤🍃☘🍀 صدفی جون شنبه منتظر بتا خوشگلت هستیم😊 من و دخملی هم برات دعا میکنیم قشنگم🍀😍😘

ممنونم عزیزم ❤ تازه فردا جمعست هووووف😩

انقد بی بی چکارو دیدم هیجان زده شدم سرم و چشمم درد میکنه😆

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

[QUOTE=92696320]صدف عزیزم پروفایلت رو عوض کزدی نشناختممم بهت تبریک میگم ان شالله با خبر بتای تپل خوشحالمون کنی 🙏🏻 ...[/QUOT]

ممنونم عزیزم انشاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان