2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
برای چهار روز که اصلا نگران نباش عزیزم.اون تا بچسبه و عروق خونی اطرافش تشکیل بشه و از مواد داخل خون ...

ممنون خانومی درصد همه ویتامیناشو داره برای A روش نوشتهvitamin A  ۳۵۰۰ I.U که نوشته ۷۰٪ نیاز روزانه بدنو تامین میکنه

دیگه نمیخورم ریسک نمیکنم تا از دکتر بپرسم

مرسی که راهنمایی کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جون خدایی چطوری خرم ومست و ملنگ بودی؟؟😂😂بگو منم یاد بگیرم خواهر فحش به شوهرو خیلی خوب گفتی😀

انصافا خودم هیچ‌ کار نکردم. تنها دوره ای از زندگیم بود که اونقدر قوی به خدا توکل کردم. 

ازش انتظار مثبت شدن نداشتم که بگم به خاطر جواب مثبت حالم خوب بود. گفتم هر چه بادا باد. هر چی سرنوشتم باشه قبول

البته به قول امام رضا ته دلم به خدا خوش بین بودم😊. 

من چی😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 حلالت نمیکنم مادر😁

از حالت خبر دارم خوشکلم.....یعنی تو ذهنم مامان چهار قلو هستی هنوزززززز

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ولی خودم چشمم بهش میفته استرسی میشم همش خودمو در حال عربده زدن تصور میکنم طی ۶ هفته آینده😅

راحت باش عربده بزن فحش بده😂بعد بیا واس ما تعریف کن😜😜

ولی زمان خیلی خوب میگذره از نظر من انگار دیروز بود انتقال داده بودی. حالا چیزی تا بغل کردن گل پسر نمونده😍حالا از نظر خودت نمدونم چقد گذشته😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منو میگی؟⁦☺️⁩ ۲۴ تیر.... اگه عجله نداشته باشه.... 😁 از دیروز فک کنم داره دنبال سوراخ خروجی میگرده ...

انشاله....

فکر میکردم اینماه زایمان داری.....خدایی خیلی زود گذشت😎البته برای ما

ایشاله 6 هفته دیگه میری سر خونه و زندگیت...ولی تصورش سخته واببستگی به مامانت .خدایی شوهرت خونه الان براش سوت و کوره با یه بچه و مامانت😊 میری سورپرایز میشه😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منو میگی؟⁦☺️⁩ ۲۴ تیر.... اگه عجله نداشته باشه.... 😁 از دیروز فک کنم داره دنبال سوراخ خروجی میگرده ...

ای جووونم ان شاءالله به سلامتی و به موقع زایمان کنی عزیزم😍😍😍

خدا جونم شکرت...
انصافا خودم هیچ‌ کار نکردم. تنها دوره ای از زندگیم بود که اونقدر قوی به خدا توکل کردم.  ازش ان ...

خدا رو شکر جواب اعتمادت به خدا رو به بهترین شکل گرفتی چند وقت دیگه دختر نازت میاد بغلت😍😍

راستش منم سپردم به خدا استرسم فقط فهمیدن اطرافیانمه دوست ندارم کسی بفهمه😬

خدا جونم شکرت...
راحت باش عربده بزن فحش بده😂بعد بیا واس ما تعریف کن😜😜 ولی زمان خیلی خوب میگذره از نظر من انگار دی ...

گله ای ندارم..... بازم خدا رو صد هزار بار شکر که بخیر کذشت و داره به آخرش میرسه

ولی حسرت گذروندن حاملگی تو خونه خودم و در کنار شوهرم به دلم‌ موند. لباسایی که دوست داشتم بپوشم.... کارایی که دوست داشتم بکنم

پر رویی نمیکنم.... خدا رو شکر... انشالله با پسرم برمیگردم خونه. این روزای سخت فراموش میشه

باشه عزیزم حتما البته دیگه به سلامتی انتقال دادی، انشالله که مامانی🌺💖 حتما آندومترت خوب بوده ...

عزیز اگه استرادیول خارجی با پشت نویس ۱.۵۳ میخای برو داروخانه فتح سراغ آقای صابر رو بگیر امروز بما داد به بقیشون نگو نسخه رو نگاه میکنن و بر اساس منافعشون میگن نداریم 

من دیروز زنگ زدم یکی گوشی برداشت گفت نداریم بعد گفتم بگید اقای صابر صحبت کنه یواشکی به صابر گفت من بهش گفتن نداریما! چه جانورایی پیدا میشند واقعا.

بعد این اقا بنده خدا گفت تا فردا برامون میاد بیا بگیر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
جنین ۵ روزه مگه نمیشه بلاست؟؟

چرا ۵روزه میشه بلاست بعدش هچینگ میکنن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم